Mindeord: Kirsten Heissel


Mindeord: Kirsten Heissel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tina Heissel, Planetvej 1-3, Gråsten, skriver på vegne af familien Heissel i Gråsten følgende mindeord om Kirsten Heissel:

Det er med stor sorg, at vi 25. januar mistede vores alles Kirsten Heissel. Kirsten drev med sin mand Knud Erik Heissel, vognmandsforretningen Knud Erik Heissel A/S. Kirsten var en meget vellidt og engageret arbejdsgiver. Hun havde et enormt overblik og var altid parat til, at lytte. "Mor chef" eller "driver mor", som mange af de ansatte i gennem tiden har kaldt hende.

Kirsten havde et kæmpe hjerte. Hun var utrolig empatisk, rummelig og hjalp til, hvor hun kunne.

Familien - især børnebørnene fyldte rigtig meget i Kirstens liv. Mange weekender blev brugt på hyggestunder med børnebørnene.

Kirsten holdt meget af at rejse, især den årlige tur til Thailand, hvor hende og Knud nød varmen og den thailandske kultur.

Sommerhuset på Rømø blev flittig benyttet i weekenderne, hvor hun slappede af.

Hun var utrolig social og vellidt på arbejdspladsen, såvel som i det private.

Kirsten vil af familien altid blive husket for at være den, der samlede os og skabte traditioner, fællesskabelse og gode dejlige minder.

Det værste savn er det savn, man har til én man ved man aldrig ser igen. Man opdager nemlig den værdi, det menneske har haft.

Ære være Kirsten Heissels minde. Sov sødt kone, mor, bedstemor, farmor.

Mindeord: Kirsten Heissel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce