Mindeord: Der er blevet hyggeligere i himlen


Mindeord: Der er blevet hyggeligere i himlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord: Forsikringsassurandør Bjørn Holst Larsen, Ulkebøl, er død 54 år.

Vanen tro kæmpede han til det allersidste, men kampen mod kræften kunne Bjørn Holst Larsen ikke vinde, og tidligt torsdag morgen overgav han sig og sov stille ind i hjemmet i Ulkebøl omgivet af hele sin familie.

Et stille farvel til et fantastisk menneske, der efterlader et enormt tomrum hos alle, der kendte ham. Til gengæld er der blevet ikke så lidt mere underholdende og hyggeligt i himlen, hvor Bjørn Holst Larsen formentlig allerede har fået arrangeret den første omgang mousel kortspil eller petanque for alle, der kan tænke sig at ville være med. Og taberne af spillet er med garanti allerede blevet drillet og hånet på den godmodige måde, som var Bjørn Holst Larsens varemærke, alt imens hans karakteristiske latter har fået skabt smil og godt humør blandt alle.

For sådan var Bjørn Holst Larsen.

Et menneske, der hele livet igennem skabte stor glæde og hygge omkring sig.

Bjørn Holst Larsen var født i Ulkebøl, hvor en stor del af barndommen blev brugt på fodboldbanen. Her viste han sig som så stort et talent, at han ville kunne have drevet det vidt, men der skulle også være tid til kammerater og fester. Så fodboldspillet nåede aldrig længere end til hyggeniveau.

Efter endt HF-eksamen kastede han sig over forsikringsbranchen, hvor han også hurtigt viste sig som en meget dygtig og arbejdsom assurandør, og både i sin tid hos Tryg og hos GF Forsikring var han en særdeles skattet medarbejder.

I midten af 90'erne bosatte han sig i Horsens, hvor han sammen med sin kæreste Susanne fik to drenge, Michael og Jesper. Her blev han et naturligt samlingspunkt i den lokale idrætsklub, AC Horsens, som nød godt af hans store arbejdsindsats på flere niveauer.

Kort efter årtusindskiftet flyttede Bjørn Holst Larsen tilbage til Ulkebøl, hvor han mødte Hanne, der i forvejen havde to sønner Jacob og Mathias. Familien voksede yderligere, da han og Hanne senere sammen fik datteren Helena. Kort før hans død blev Hanne og Bjørn gift.

Bjørn Holst Larsen var et rigtigt familiemenneske, der nød at samle hele familien omkring sig. Samtidig var han sine venners ven. Altid klar med en hjælpende hånd, hvis der var behov for det, og altid klar på at arrangere en hyggelig komsammen. Således var han manden bag et utal af kortklubber, golfklubber, bøfklubber, rejseklubber osv. for venner og bekendte.

Bjørn Holst Larsen var et meget opmærksomt menneske, der altid tænkte på andre før sig selv. Da han kort før sin død var indlagt på hospitalet og skulle have medicin for at tage smerterne, gik han eksempelvis mere op i, om sygeplejersken nu også huskede at få nok drikke i varmen, end han gjorde i at få dulmet sine egne smerter.

Til det sidste holdt han humøret højt, og selv om sygdommen mod slutningen var hård ved ham, bevarede han sin optimistiske tilgang til livet.

"Mit liv bliver desværre ikke så langt, men til gengæld har det været helt fantastisk godt", som han konstaterede kort før sin død.

Bjørn Holst Larsen bisættes fredag klokken 11 i Ulkebøl Kirke, der formentlig vil blive fyldt til bristepunktet, når alle hans venner og bekendte vil sige et sidste farvel til en mand, der med garanti betød meget for dem alle.

Her kan hans familie og alle hans kammerater så tænke tilbage på en fantastisk far, mand, ven og en stor personlighed. Naturligvis med tårer på kinden men helt sikkert også med et smil på læben. For sådan ville Bjørn Holst Larsen selv have ønsket det.

Samtidig vil han selv sidde i himlen og ærgre sig over, at han ikke kan deltage i "festen" med alle dem, han holdt af. Men han vil med garanti selv være i gang med at fortælle historier og arrangere sin egen fest med de andre engle.

For torsdag morgen blev det nemlig for alvor hyggeligere at være i himlen.

Mindeord: Der er blevet hyggeligere i himlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce