Troels Gydum afløser Inge-Lise Vejs i Ældre Sagen

Inge-Lise Vejs er stoppet som formand for Ældre Sagen i Grindsted efter syv "fantastiske" år. Troels Gydum har overtaget formandsposten. Arkvifoto

Troels Gydum afløser Inge-Lise Vejs i Ældre Sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted: Ældre Sagen i Grindsted holdt sit årsmøde med udskiftning på flere poster. Inge-Lise Vejs, Agnete Haller Clausen, Annelise Sattrup og Vagn Dalgaard Sørensen ønskede ikke at stille op til genvalg.

Derfor blev Ella Thomsen, Peter K. Hansen og Kjeld Knudsen valgt ind i bestyrelsen og Bent Frisk Jensen valgt som suppleant. Bestyrelsen har herefter konstitueret sig med følgende resultat:

Formand: Troels Gydum, næstformand: Annie Ladegaard, kasserer: Finn Lunde og sekretær: Ella Thomsen.

Derudover blev de interne opgaveområder fordelt, så alle bestyrelsesmedlemmer og suppleanten fik tildelt specifikke områder, som de i Ældre Sagens daglige arbejde har ansvaret for sammen med de mange andre frivillige.

Inge-Lise Vejs er gået af efter at have haft formandsposten i syv år. En post, hun sagde ja til dengang, fordi ingen andre ville have den. Så blev hun gebet af arbejdet:

- Jeg er glad for - og stolt over - at have stået i spidsen for de gode bestyrelser og alle de enestående frivillige. Vi har sammen opnået meget, vi har taget mange initiativer, og der er startet rigtig mange aktiviteter - nu 23 faste aktiviteter i alt plus flere årlige ekstra arrangementer. Medlemstallet er næsten fordoblet i disse år, vi er gået fra 1530 til 2924 alene her i Grindsted. Så det har været syv fantastiske og udfordrende år i Ældre Sagen, en forening som jo er i stadig bevægelse og udvikling, siger den tidligere formand.

Troels Gydum afløser Inge-Lise Vejs i Ældre Sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce