Schotemeijer bliver ny leder af Vorbasse Fritidscenter

Jeroen Schotemeijer , her fotografet som frivillig under Vorbasse Marked, skifter jobbet som lærer ud med jobbet som leder af Vorbasse Fritidscenter. Arkivfoto: Joan Karlsen

Schotemeijer bliver ny leder af Vorbasse Fritidscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeroen Schotemeijer, der siden februar har været konstitueret leder på deltid i Vorbasse Fritidscenter, overtager stillingen permanent.

Vorbasse: Jeroen Schotemeijer bliver ny leder af Vorbasse Fritidscenter.

Han har været konstitueret i stillingen, siden februar hvor daværende leder Poul Heisel Poder forlod centret. Indtil nu har det været 10 timer om ugen, samtidig med at han har passet sit job som viceskoleleder på Vorbasse Skole.

Fra den 1. juni tiltræder han stillingen fuldt ud. Dog vil han i juni fortsat være tilknyttet Vorbasse Skole deltids for at hjælpe med planlægning af nyt skoleår.

Jeroen Schotemeijer, som har boet i Vorbasse siden 1995, er valgt i et felt med 13 ansøgere til stillingen, oplyser Billund Kommune i en pressemeddelelse.

- Jeg kender Vorbasse Fritidscenter som bruger, og har nu også haft muligheden for at samarbejde med medarbejdere, foreninger og øvrige brugere af centret som leder i en periode. Alle grupper er meget engagerede og vil det bedste for Vorbasse Fritidscenter og byen. Det motiverer, siger Jeroen Schotemeijer, via pressemeddelelsen. I Billund Kommune glæder Kultur- og Fritidschef Rasmus Kaufmann sig over, at der nu er en permanent løsning på plads i Vorbasse Fritidscenter.

- Med Jeroen som ny leder af fritidscentret får vi en leder, der har klare visioner for udvikling af centret, en leder der både gennem sit mangeårige virke i byens liv og gennem sin tid som konstitueret kender muligheder og brugere og samtidig også en leder der er bevist om, at det er vigtig at fremtidssikre centret i forhold til økonomi, siger Rasmus Kaufmann, via pressemeddelelsen.

Schotemeijer bliver ny leder af Vorbasse Fritidscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce