Ny kvinde på redaktionen

25-årige Kristina Vestergaard Skjoldborg er ny journalist på fællesredaktionen i Billund Kommune. Foto: Martin Ravn

Ny kvinde på redaktionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kristina Vestergaard Skjoldborg er ny journalist på fællesredaktionen.

Billund/Grindsted: Kristina Vestergaard Skjoldborg på 25 år er pr. 1 oktober ny journalist på fællesredaktionen i Billund Kommune, som skriver til JydskeVestkysten, Vejle Amts Folkeblad, Billund Ugeavis og Grindsted Ugeavis.

Hun stammer fra og er opvokset i Grindsted, hvor hun har gået på Grindsted Gymnasium. Siden har hun boet i Esbjerg, hvor hun på Syddansk Universitet tog en bachelor i sociologi og kulturanalyse. Efterfølgende har hun taget en cand. public fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. I praktiktiden var hun i Givskud Zoo. Hun kommer aktuelt fra en stilling som supervisior i Legoland.

Kristina skal primært skrive til Billund Ugeavis, som er halvt ejet af Jysk Fynske Medier og halvt ejet af bladchef Morten Theider, men Kristina leverer også nyheder fra resten af kommunen til fællesredaktionens øvrige medier.

Den unge journalist har bosat sig og købt hus i Billund, hvor hun finder det internationale miljø spændende, og hvor hun også er begyndt at dyrke dans i Ballroom Fitness på Refborg, efter at hun tidligere har dyrket kickboxing i Esbjerg.

Kristina er kulturglad og kan godt lide at skrive fiktion i sin fritid. Hun elsker desuden dokumentarfilm.

Kristina får sin daglige arbejdsplads i Mediehuset Billund i Hovedgaden.

Ny kvinde på redaktionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce