Kulturkonsulenten bliver leder i Fredericia

Sune Rasmussen skifter jobbet som kulturkonsulent i Billund Kommune ud med posten som daglig leder af Tøjhuset i Fredericia. Foto: Joan Anette Karlsen

Kulturkonsulenten bliver leder i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sune Rasmussen stopper som kulturkonsulent i Billund Kommune for at blive leder af spillestedet Tøjhuset i Fredericia.

Billund Kommune: Han har været kommunens ansigt udadtil på en række store arrangementer - senest DM i beachvolley - men snart er Billund Kommune fortid for kulturkonsulent Sune Rasmussen. Han har valgt at takke ja til en stilling som leder af spillestedet Tøjhuset i Fredericia.

- Det er et område, som betyder meget for mig, så det betyder noget at kunne komme til at sidde i en lederstilling på et spillested. Nogle gange må man bare tage sådan en chance, fortæller Sune Rasmussen, der tidligere har været ansat på spillestedet Tobakken i Esbjerg og været daglig leder af Huset, De Studerendes Hus, som både er en café, et kulturelt mødested og et spillested beliggende i Esbjerg.

Begynder medio august

Det er ligeledes Sune Rasmussen, der har været kommunens ansigt udadtil i forbindelse med De Internationale Børnekulturdage. Opgaven med at koordinere arrangementer har passet ham fint, og han understreger, at han ikke vælger noget fra - men i stedet vælger noget til.

- Der er intet dårligt at sætte på stillingen i Billund Kommune eller på opgaverne eller kollegaerne på rådhuset. Alt, jeg har lavet, har været hamrende spændende. Det har handlet om arrangementer og mennesker, og det har givet mig en indsigt i det kommunale system, siger Sune Rasmussen, der begynder i sit nye job den 15. august.

- Nu holder jeg lige lidt ferie, og så har jeg nogle ting, jeg skal have lukket ned, så jeg får afleveret tingene på en god måde, siger han.

Kulturkonsulenten bliver leder i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce