Grindsted-dreng lander chefjob

Journalist Kristoffer Friis Sørensen, søn af tidligere Grindsted-redaktør Claus Sørensen, er netop blevet udnævnt til kommunikationschef i organisationen BL - Danmarks Almene Boliger. Privatfoto

Grindsted-dreng lander chefjob

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted: Blandt 66 ansøgere har organisationen BL - Danmarks Almene Boliger - i dag udnævnt 42-årige Kristoffer Friis Sørensen til ny kommunikationschef. Han skal stå i spidsen for gennemførelsen af organisationens kommunikationsstrategi og kommer til at indgå i BL's chefgruppe. Organisationen selv kalder stillingen for et af Danmarks mest interessante kommunikationsjob.

Kristoffer Friis Sørensen er opvokset i Grindsted. Han gik på Vestre Skole og er student fra Grindsted Gymnasium. Han er søn af JydskeVestkystens mangeårige tidligere Grindsted-redaktør, Claus Sørensen.

Kristoffer Friis Sørensen skal arbejde med interessevaretagelse, medlemskommunikation, rådgivning, markedsføring og image. BL står for Boligselskabernes Landsforening, som er en interesse- og medlemsorganisation for godt 500 almene boligselskaber i hele landet. Næsten én million danskere bor i en almen bolig. BL udgiver Beboerbladet og Fagbladet Boligen og udkommer på en lang række digitale platforme.

Kristoffer Friis Sørensen, der er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og master i Cross-Media fra Københavns Universitet, har været ansat i BL i fem år som digital projektleder i kommunikationsafdelingen. /exp

Grindsted-dreng lander chefjob

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce