Anerkendt og sundt kostkoncept kommer til Billund

Mia Sørensen (th), der er kost- og ernæringsekspert, og iøvrigt en af landets bedste kvindelige maratonløbere, glæder sig til at komme i gang med Sense projektet i Billund.

Anerkendt og sundt kostkoncept kommer til Billund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slut med at tælle kalorier og veje mad. Kostkonceptet Sense er en simpel, sund vej, der er gennemtestet og bygger på almindelig sund fornuft. Og så skal man ikke undgå fedt.

Billund: Går man med en drøm om at ændre sine kostvaner i retning bedre livsstil, uden det bliver kedeligt, så åbner der sig nu en helt ny mulighed i Billund. Det er, når Vejlebaserede Sundfokus, der drives af kostvejleder og ernæringsekspert Mia Sørensen, i uge 10 starter et 10 uger langt såkaldt Sense forløb op i Billund Centret for et hold med plads til 15 deltagere.

Det er et forløb, der henvender sig til alle, lige fra folk, der kæmper med overvægt, til de, som blot ønsker en sundere livsstil gennem kosten. Desuden til både motionister og elitesportsfolk, der gerne vil optimere kosten og dens indhold i forhold til den fysiske aktivitet og ydeevne. Sensekonceptet er enkel og velsmagende mad, hvor man ikke behøver at tælle kalorier og veje mad. Sense viser en anden vej, hvor man ikke skal undgå fedt og bestemt ikke behøver at spise kedelig mad. Det er desuden en vej, der er gennemtestet, og som bygger på sund fornuft. Sense handler kort fortalt om kunsten at kombinere god mad - vitaminer, mineraler, proteiner, kulhydrater og sunde fedtstoffer - med sundhed, og hvis det er målet, et vægttab, man kan holde, hvis man vil, forklarer Mia Sørensen.

Mia Sørensen
48 år og en af landets bedste maratonløbere.Gift med Allan og mor til Mads på 16 og Mikkel på 18 år.

Er kostvejleder og ernæringsekspert. Desuden uddannet såvel Biopat/Naturopath i Biologisk Medicin ved Institut for Biologisk Medicin.

Har specialiseret sig i sportsernæring, anti-inflammatorisk kost, fordøjelses- og hudproblemer, astma/allergier, og Sense kost.

Individuel vejledning

Forløbet indledes med en individuel samtale omkring kost, vejledning i vitaminer og mineraler, vejning samt udarbejdelse af individuel handleplan for den enkeltes mål.

Mia Sørensen holder også Sensekurser i Tørring og Vejle.

Man kan se mere om Sense, forløbet, Mia Sørensen og Sundfokus på www.sundfokus.dk.

Anerkendt og sundt kostkoncept kommer til Billund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce