25 år ved Billund Idrætscenter

Børge Laursen. Privatfoto

25 år ved Billund Idrætscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billund: Tirsdag den 1. januar 2019 fejrer teknisk serviceleder Børge Laursen 25 års jubilæum i Billund Idrætscenter.

Børge tiltrådte kort efter, at tilbygningen af hal 2 og hal 3 var en realitet. Ved samme lejlighed skiftede institutionen navn til Billund Idrætscenter. Tidligere var det jo Søndermarkshallen og Billund Hallen.

Børge har gennem alle årene været en tro, stabil og loyal medarbejder. Igennem de fleste af sine år har han været BIC's arbejdsmiljørepræsentant. Børge har via sit venlige og imødekommende væsen altid været en god ambassadør for BIC. Altid haft tid til en snak om dette og hint.

Specielt håndbolden har haft Børges hjerte. Som gammel håndbolddommer har det jo været en naturlig ting. Børge har været med i Håndboldens Venner, og gjort et godt stykke arbejde der.

Også blandt kollegaerne har og er Børge meget værdsat. Altid klar til en hjælpende eller trøstende hånd, når der har været behov for det.

For lidt over to år siden valgte Børge at få en seniorordning, hvilket betyder, at han, siden da, har arbejdet 15 timer ugentligt. Børge har dermed været en væsentlig brik i, at BIC stadig har pæne, velholdte og hyggelige rammer at tilbyde sine brugere.

Fredag den 4. januar 2019 holdes jubilæet som en lille reception i BIC's café fra kl. 12.00. Tilmelding senest onsdag den 2. januar 2019 til John Ullerup via sms på mobil 20803620.

25 år ved Billund Idrætscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce