25 år hos KG Hansen

Thorben Vagner

25 år hos KG Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted/Esbjerg: Projektchef Thorben Vagner, Matrosvænget 200, Esbjerg, kan torsdag den 28. juni fejre 25 års jubilæum hos K.G. Hansen & Sønner A/S i Grindsted.

Thorben startede som projektleder hos KG tilbage i 1993. Inden da havde han været hos Danalit, hvor han blandt andet var involveret i ombygning af eternitfabrikken i Aalborg. Derefter kom han videre til Årsleff, hvor den stod på motorvejsbyggeri ved Randers.

Hos KG begyndte jobbet som projektleder på Billund Vandrehjem, og derefter er der fulgt mange spændende byggeopgaver. Her kan der bl.a. nævnes Fænø Gods, bilhuse i Vejle og Kolding, flere forskellige byggerier for Lego og som kronen på værket har Thorben stået i spidsen for opførelse af Lego House i Billund.

I 2003 blev Thorben udnævnt til projektchef, hvorefter opgaverne er vokset i både størrelse og kompleksitet.

Med sin rolige og omhyggelige facon har Thorben altid på betryggende vis gennemført byggeopgaverne til glæde for både bygherre og samarbejdspartnere.

Thorben er en vellidt medarbejder og kollega hos KG, og via sin store erfaring og ikke mindst sin positive tilgang til opgaverne og de mennesker, han samarbejder med, har han været med til at skabe en god stemning på byggepladsen.

Privat er Thorben gift med Pia og sammen har de Camilla på 13 år.

I sin fritid er Thorbens store lidenskab fotografering, han har blandt andet lige været på fototur til New York.

Jubilæet fejres med en Intern reception på Hotel Propellen i Billund torsdag den 28. juni klokken 13.00 - 15.00.

25 år hos KG Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce