Ny beredskabsdirektør vil være synlig på brandstationerne

Jarl Vagn Hansen blev for nylig udnævnt som ny beredskabsdirektør for Trekantbrand. Han kommer fra en lignende stilling ved Brand & Redning Sønderjylland. Arkivfoto: Foto: Timo Battefeld

Ny beredskabsdirektør vil være synlig på brandstationerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jarl Vagn Hansen, der er ny beredskabsdirektør for Trekantbrand, har siden 2001 boet i Kolding og holder kondien ved lige på spinningcykel.

Han har 20 års ledelseserfaring og 20 års driftserfaring særligt indenfor brand- og redningsområdet, så han er vant til at have ansvaret for mange medarbejdere og et stort budget. Og forhandlingernes kunst på højt niveau, er han også kendt for.

Den 42-årige koldingenser Jarl Vagn Hansen, der for nylig blev udnævnt til ny beredskabsdirektør for Trekantbrand, står derfor godt rustet til den nye stilling. Han har siden 2001 boet i Kolding med sin familie, der foruden af hustruen Berit, der er medicinsk overlæge på Rygcenter Middelfart på Middelfart Sygehus, består af børnene Lasse på 13 år og Nanna på 10 år.

Siden 2001 har Jarl Vagn Hansen begået sig i det Syd- og Sønderjyske, men han er oprindelig fra Århus. Her er han student fra Risskov Gymnasium, hvorefter turen gik videre til Civilforsvaret, hvor han sluttede som sergent.

blå blog
Han er 42 år.Fra Århus, men har siden 2001 boet i Strandhuse i Kolding.

Han er gift med Berit, der er medicinsk overlæge. Sammen har parret to børn.

Han er formand for Danske Beredskaber.

Går i fitness

Synlig blandt brandmænd

Jarl Vagn Hansen kommer til sin nye stilling fra et job som beredskabsdirektør ved Brand & Redning Sønderjylland, hvor han har været ansat de sidste to og et halvt år. Han kender rigtig mange brandmænd og personale indenfor brand og redning i dag. Ikke mindst fra tiden som stationsleder hos Falck i Casper Müllersgade i Kolding.

Men inden det kom så langt, var han planlægger hos Falck i Hillerød og var også tilknyttet Falck i Nørre Snede.

Efter nogle år som stationsleder i Kolding, gik Jarl Vagn Hansen nye veje. Han blev sikkerhedschef hos LM i Lunderskov, men Falck havde svært ved at undvære ham, og han blev headhuntet i 2008 til en chefstilling hos Falck i Midtjylland.

- Jeg føler selv, at jeg står godt rustet til den nye stilling, hvor jeg ønsker at være synlig blandt alle brandmænd. Jeg har tidligere arbejdet som chef ved Aabenraa Kommune, og min faglige baggrund er en HD i organisation og ledelse og MBA fra Århus Universitet. Hertil kommer, at jeg i dag er formand for Danske Beredskaber, lyder det fra Jarl Vagn Hansen.

Han går så meget op i sit arbejde, at der ikke er megen tid til hobbyer og foreningsarbejde. Han har indtil for et par år siden været medlem af Kolding Rotary men har meldt sig ud på grund af den travle arbejdsdag. Men han giver sig tid til et par gange om ugen at benytte fitness-centret i Strandhuse.

- Og det er der sikkert nogen, som synes er tiltrængt, storgriner Jarl Vagn Hansen.

Han glæder dig til det nye arbejde og siger i den forbindelse:

- Trekantbrand dækker over et spændende område i Danmark i stor udvikling, som brandvæsnet aktivt skal være en del af. Jeg glæder mig til det nye samarbejde med de seks ejerkommuner og kontakten til medarbejderne indenfor alle grene af beredskabet. Jeg glæder mig også til at dykke ned i de aktuelle udfordringer, som beredskabet står midt i og skabe varige fremadrettede løsninger sammen med alle de dedikerede medarbejdere og øvrige interessenter.

Ny beredskabsdirektør vil være synlig på brandstationerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce