Nekrolog: Afdød typograf elskede sin kolonihave

Også på det faglige og organisatoriske plan var Knud Erik Pedersen meget aktiv. I rigtig mange år var han kasserer i Typografforbundet i Kolding, hvor han arbejdede på fagforeningens kontor i Søgade en gang om ugen. Arkivfoto

Nekrolog: Afdød typograf elskede sin kolonihave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere typograf Knud Erik Pedersen, Spølrundevej, Kolding, er efter nogen tids svagelighed død, 81 år.

Kolding: Knud Erik Pedersen var i en meget lang årrække tilknyttet avisbranchen som typograf. Først i nogle år på Kolding Folkeblad, men ved indførelsen af den nye teknik, blev han tilknyttet Jydske Avistryk i Vonsild, hvor han havde sin daglige gang, indtil han blev pensioneret. Inden han gik ind i avisbranchen, havde han været typograf nogle år på Rolles Fabrikker i Vejen.

Også på det faglige og organisatoriske plan var Knud Erik Pedersen meget aktiv. I rigtig mange år var han kasserer i Typografforbundet i Kolding, hvor han arbejdede på fagforeningens kontor i Søgade en gang om ugen.

Han var født på Udsigten i Kolding, og boede hele livet i fødebyen.

Knud Erik Pedersen havde i næsten 30 år en kolonihave i Alpedalen. Haven blev et rigtigt fristed for ham, hvor han også selv byggede hus af nogle pallebrædder, han fik på Kolding Havn. Hver sommer var han selvforsynende med grøntsager fra haven. Med årene opholdt han sig meget i kolonihaven.

I mange år boede han sammen med hustruen Myrna i flere lejligheder på Ørebrovej. Han mistede hustruen i 2001, men under en familiefest nogle år senere, lærte han Anna fra Nordjylland at kende. Hun flyttede til Kolding og siden blev de gift. De købte en andelsbolig på Spølrundevej. I sommer døde Anna, og siden begyndte Knud Erik Pedersen selv at få helbredsproblemer.

Han efterlader sønnerne Jesper og Jørgen, som begge bor i Kolding. Hertil fire børnebørn og et oldebarn.

Nekrolog: Afdød typograf elskede sin kolonihave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce