Mindeord over Susanne Lund

Susanne Lund sov 18. august stille ind. Arkivfoto

Mindeord over Susanne Lund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familien skriver følgende mindeord over Susanne Lund, som er stille sovet ind i sit sommerhus i Strandby efter kort tids sygdom.

Som den ældste ud af en søskendeflok på syv blev Sus, som hun blev kaldt, født i 1952 i "Lykkebo" i Sdr. Bjert.

Her voksede hun op i et hjem fuld af varme, gæstfrihed, og et stærkt familiesammenhold hos sine forældre Rigmor og Frederick Lund, hvor sidstnævnte var lokal bygmester i Sdr. Bjert.

Sus tog Højere Handelseksamen i Kolding, fik stipendiat og ophold på Cité Universitaire i Paris. Arbejdede som guide på Mallorca, Unisol Charterrejser og Tjæreborg Busrejser i Paris.

Flyttede herefter til Århus, hvor hun læste tresproglig korrespondent. Herpå ED i fransk, og yderligere franskstudier ved Århus Universitet. Sideløbende med studierne, blev hun ansat hos Gerni i Randers. Her mødte hun kærligheden, og fik datteren Caroline, - hendes ét og alt.

Efterfølgende arbejdede hun for Tubotec. Senere som Export Manager i møbelbranchen i mange år, Direktionssekretær og Marketingchef på Holec i Vejle.

Sus og Caroline valgte i 1993 at bosætte sig i Terrasseparken i Kolding for atter at komme tæt på den store familie.

I 2004 købte Sus et fiskerhus i Strandby. Et fristed, som hun elskede, indtil det sidste, og selv satte sit helt personlige kreative præg på. Her stortrivedes hun, og det var derfor helt naturligt, at mor og datter i 2005 åbnede livsstilsbutikken "Anna & Ancher " i Gammel Skagen.

En sjov og dejlig periode, som understregede det unikke og stærke bånd, Sus og Caroline imellem. Hun fulgte sin datter rundt i verden i Carolines modelkarriere. Sidenhen flyttede Sus til Hamborg, for at være tæt på Caroline og følge sit kære barnebarn på nært hold. Her spillede Sus også en stor rolle i sin datter og svigersøns firma.

Sus holdt af at rejse, elskede sprog, kunst og kultur, en sand mester i livsstil, indretning og anretning og var på det gastronomiske område helt i særklasse. Ligeledes interesserede hun sig for musik, naturen og årstidernes skiften.

Sus var et særdeles klogt, spændende og levende menneske. Besad en fantastisk smittende, humor, enestående livsglæde og charme, som hun rigt spredte og delte med sine omgivelser. Lyste vejen op for alle, der kendte hende, favnede store, som små, - satte sit aftryk. Sus mestrede at få enhver til at føle sig elsket og ganske særlig.

Og for sin efterladte datter, familie & venner, udfyldte hun til fulde rollen som den bedste Mor og Sus i verden, og vil for os altid være elsket og dybt savnet.

Mindeord over Susanne Lund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce