Mindeord: Tidligere viceskoledirektør og by- og amtsrådsmedlem er død

Tidligere by- og amtsrådsmedlem Bruno Pedesen er død. Privatfoto

Mindeord: Tidligere viceskoledirektør og by- og amtsrådsmedlem er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding: Karl Johan Kruse, Kolding, skriver på familiens vegne følgende mindeord om Bruno Pedersen:

Ingen dør rigtigt, så længe de efterlader os med dybe minder, og det gør han både hos familien og andre.

Tidligere byråds- og amtsrådsmedlem (S) og forhenværende viceskoledirektør i Kolding, Bruno Pedersen er død.

En stor debattør med en skarp tunge er forsvundet i dialogen mellem mennesker i Kolding. Man kan kun beundre et mennesker, der siger sin mening - altid og hele tiden. Disse mennesker kan man regne med. Bruno kunne man regne med og vil blive savnet i den daglige debat i Kolding. Ingen "fedteri " for vælgerne, ligefrem og med stor risiko for at støde andre mennesker. Han sagde engang: "Det værste, der kan ske, er, at hvis dem man ikke selv bryder sig om, kan lide en - så er det man skal være bekymret". Sådan var Bruno.

En mand med større ambitioner end de fleste. Han ville noget i livet. Havde en vilje til at ville forandre tingene til det bedre. Hans store kæphest var kulturen, som han prøvede at formidle til andre i hans nærhed. Kolding ville se anderledes ud, hvis ikke Bruno havde blandet sig i kulturdebatten - bl.a. debatten om Koldinghus. Han ville have, at vi fik øje på den værdi kultur har for et samfund.

Hvad var det ellers han ville fortælle os? Jeg tror han ville indprente os til at have en holdning til livet, til det der er omkring os og til det samfund vi lever i. Desværre fik han ikke lov til at gøre sin mission færdig. De senere år måtte han stoppe aktiviteterne på grund af tiltagende sygdom. Han sygnede hen for til sidst at sove stille ind i hjemmet. Han var skarp til det sidste og nød en god diskussion med et intelligent indhold. Han var desuden et familiemennesker, der holdt af at være sammen med sine børnebørn og var ekstrem hjælpsom.

Han var min partikammerat - min sparringspartner som jeg lærte utroligt meget af. Familien vil ære hans minde med følgende ord:

"Det værste savn er det savn, man har til en, man ved, man aldrig ser igen. Man opdager nemlig den værdi, det menneske har haft.

Æret være Brunos minde.

Mindeord: Tidligere viceskoledirektør og by- og amtsrådsmedlem er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce