Mindeord: Jonna Hammershøj Pedersen

Mindeord om Jonna Hammershøj Pedersen.

Mindeord: Jonna Hammershøj Pedersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anton Yding, Jens Andersen, Aase Thomsen og Eva Kjer Hansen skriver følgende mindeord om Jonna Hammershøj Pedersen:

Tak Jonna.

"Hej det er Jonna. Jeg vil bare lige høre om du..."

Gennem årtier har Jonna ringet til os om stort og småt. Det kunne være en kommentar til en politisk sag, et vælgermøde, der skulle arrangeres eller tilmelding til Landsmødet. Jonna var altid på arbejde for Venstre.

Hun var en del af maskinrummet i Venstre i Kolding Kommune. Havde overblik over og kendte de fleste medlemmer. Hun sørgede for at tage godt imod nye medlemmer, mobilisere frivillige i valgkampe og kampagner, arrangere grundlovsmøde, høstfest m.m. og var bevidst om værdien af, at der skulle være styr på kaffen og sangbøgerne.

Selv om Jonna var den organisatoriske krumtap, havde hun bestemt sine politiske meninger og stærke liberale værdier. Og hvis nogen efter hendes mening trådte ved siden af, skulle hun nok få givet udtryk for sit syn på sagen.

Trods megen sygdom i de seneste år, var Jonna altid skarp i hovedet. Og hun bevarede sin optimistiske tilgang til livet. "Det skal nok gå", plejede hun at sige.

Og faktisk var hun mest rask, når der skulle bestilles noget i Venstre. Så var der brug for hende, og telefonen konstant optaget. Kom man endelig igennem, kunne man høre hendes anden telefon kime i baggrunden. Så længe helbredet var til det, deltog hun i de fleste møder. Venstres Landsmøde var blandt de store dage, hvor hun kendte mange og lige skulle veksle ord.

Hun var altid opmærksom over for os. Hun huskede mærkedage i vores familier og fulgte ivrigt med i børnenes færd. Hendes omsorg for andre var enorm, ligesom hun boede sammen med og passede sin mor til det sidste.

Jonna blev æresmedlem i Venstre, men hun var meget mere end det. Jonna var et forbillede. Hun var det partimedlem, der holder gang i organisationen og sammen på værdierne. Hun var den type, enhver partiforening drømmer om, og som ikke kan undværes, hvis en politisk forening skal holde gang i det organisatoriske arbejde.

Jonna var en kær veninde, som vi vil savne utrolig meget. Telefonen ringer ikke længere, men hendes uvurderlige indsats for Venstre vil vi bære videre i det smukkeste minde.

Æret være Jonnas minde.

Mindeord: Jonna Hammershøj Pedersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce