Humørfyldt kulturjournalist bliver 50

Journalist John Petersen fylder 50 år.

Humørfyldt kulturjournalist bliver 50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Journalist John Petersen, Carl Plougs Vej, Kolding, fylder tirsdag 10. juli, 50 år.

John Petersen er kulturjournalist på JydskeVestkystens Kolding-udgave. Han har været ansat på avisen i 22 år, men før den tid var han praktikant på Kolding Folkeblad. John Petersen er tillige praktikantvejleder for samtlige af avisens journaliststuderende.

John Petersen, der oprindelig er fra Bramming, er kendt af sine kolleger, som en kollega, der spreder glæde omkring sig. Han er altid i godt humør og positiv. Han ved rigtig meget om det kulturelle i Kolding, og skriver gerne om udstillinger, bøger, koncerter og ikke mindst lokale historiske emner. For nogle år siden lykkedes det ham, som den eneste journalist, at få et interview med dronning Margrethe, da hun besøgte Kunstmuseet Trapholt i forbindelse med en udstilling.

John Petersen er gift med Solveig, der er sygeplejerske, og sammen har de tre sønner, Emil, Christoffer og Jonathan, som John Petersen går rigtig meget op i. Og så er han inkarneret tegneserieelsker, hvor favoritten er TinTin. Han er et omvandrende leksikon omkring TinTin.

John Petersen er et meget socialt engageret menneske. Han stiller altid op på avisen, såfremt der skal arrangeres en forårs- eller julefest. Hans viden om kultur er stor, og så er han interesseret i Kolding, byen, borgerne og i det hele taget, hvad der rører sig, som har interesse for avisens spalter. Han har tidligere været formand for Kolding Journalist- og Medieforening.

Humørfyldt kulturjournalist bliver 50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce