Afholdt lærer død kun 40 år gammel: Her er kollegernes mindeord

Lærer Bue Damgaard Castberg gik lørdag bort efter længere tids sygdom, han blev blot 40 år gammel.

Afholdt lærer død kun 40 år gammel: Her er kollegernes mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolleger ved Bramdrup Skole skriver dette mindeord over Bue Castberg, Kolding, der er død 40 år gammel.

Kolding: Det er med stor sorg at Bramdrup Skole - Specialcenter lørdag aften mistede en fantastisk kollega og medarbejder. Lærer Bue Damgaard Castberg gik bort efter længere tids sygdom, han blev 40 år gammel.

Bue blev ansat på Bramdrup skole 1. august 2006 med fast tilknytning til Specialcentret. I alt den tid, vi har kendt Bue, har hans hjerte banket for specielt de unge mennesker i udskolingen.

Bue havde en helt fantastisk evne til at skabe relation til børn og unge mennesker.

Eleverne var glade for ham, og han mødte hvert enkelt individ positivt, og han tog hånd om det hele menneskes udvikling. Eleverne vidste, at de altid kunne regne med ham, han udgjorde en konstant og tryg base for dem, samtidig med at han kunne udfordre dem på en måde, der skabte udvikling.

Hans interesse for Pc-spil og rollespil delte han med sine elever, for derigennem at skabe rum for læring og udvikling.

Bue har med varme og megen humor ofte bidraget med citater og ordspil. Disse sjove og anderledes udtalelser vil fortsat bestå hos de børn og voksne, der har været en del af Bues arbejdsliv.

Bue var en fagligt stærk kollega, som var fuld af gode ideer og som havde mod til at arbejde eksperimenterende. Bue var ansvarsfuld og troværdig, han tog gerne de pædagogiske debatter, hvor han med tydelige og veldefinerede holdninger turde være undrende, og trods - til tider - forskellige tilgange kunne vi altid stole på hans opbakning i fælles beslutninger.

Bue har været en stor kapacitet i forhold til faglig og pædagogisk sparring for kollegaerne. Bue havde altid gode ideer til, hvordan man kunne gribe forskellige udfordringer an. Bues helt store styrke var, at han kunne lytte og forstå ens problemer, samtidig med at han udfordrede ens holdninger. Efter en samtale med Bue havde man altid fået nye ideer omkring ens måde at gøre tingene på. Man fik ikke altid en løsning, men man fik altid noget at tænke over, således at man efterfølgende følte sig klar til at afprøve nye metoder og strategier i forhold til mindre og større udfordringer.

Som person var Bue ærlig og troværdig, og hans humoristiske vinkel på livet gjorde ham uformel at være sammen med.

Bue har i mange år været en vigtig del i Specialcenterets udvikling. Han har sat klare aftryk på stedets pædagogiske arbejde ude i de enkelte klasser, og udsnit af hans faglige tanker og ideer er i dag en implementeret del i Specialcenteret.

Bue vil altid være savnet.

Æret være hans minde.

Afholdt lærer død kun 40 år gammel: Her er kollegernes mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce