Ungdomskæresten fik Thomas tilbage til Sønderjylland

Thomas Lund med Luna, et halvt år, som han har sammen med Mette. Foto: Jacob Schultz

Ungdomskæresten fik Thomas tilbage til Sønderjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Lund mødte sin ungdoms kæreste til en "gammel elev-fest". Derfor har den erfarne kameramand nu etableret sig ude på landet med et firma indenfor videoproduktion.

ØSBY: Han har arbejdet for DR, TV2 og TV3 Sport. Han har været i brændpunkterne og været udsendt til Wimbledon og Formel 1.

Nu har Thomas Lund slået sig ned på en landejendom på Kvistrupvej i nærheden af Øsby ved Haderslev.

Vi bor to familier under samme tag. Det er sådan et mini-kollektiv.
Thomas Lund, Ligalis Film
Efter mange år med base i København er Thomas vendt tilbage til Sønderjylland, hvor han fra en landejendom på Kvistrupvej er begyndte som selvstændig med firmaet Ligalis Film.  Foto: Jacob Schultz
Efter mange år med base i København er Thomas vendt tilbage til Sønderjylland, hvor han fra en landejendom på Kvistrupvej er begyndte som selvstændig med firmaet Ligalis Film. Foto: Jacob Schultz
Foto: Jacob Schultz

Temperament-skifte

- Det var et temperaments-skifte, konstaterer Thomas Lund, der er videofotograf og klipper. Efter mange år i København er han kommet meget langt ud på landet. Dog ikke længere end at han er fortrolig med livet her. Thomas Lund er vokset op i Aarøsund. Han gik i skole i Øsby, hvor ungdomskæresten hed Mette.

Mini-kollektiv

Da Thomas Lund var til en fest for de gamle kammerater fra Øsby Skole, deltog Mette også, og så var det sol, måne og stjerne, som han siger.

Nu bor parret på ejendommen på Kvistrupvej, og sammen har de Luna på et halvt år. Et andet par bor også på ejendommen:

- Vi bor to familier under samme tag. Det er sådan et mini-kollektiv, siger filmmanden.

Firmaet hedder loyalitet

Thomas Lund er uddannet tv-fotograf og medietekniker. Nu har han etableret sig med eget firma, Ligalis Film, og skal til at oparbejde et marked. Ganske vist kontakter tv-stationer ham stadig til freelance-opgaver, men primært skal 33-årige Thomas være sin egen herre, og der er plads til ambitioner med vokseværk på den store ejendom.

Navnet Ligalis stammer fra en kortfilm, der foregår i en ubåd, og som Thomas Lund var med til at producere. Ordet betyder loyalitet på latin, og da Thomas grundlæggende godt kan lide at være loyal over for mennesker generelt, faldt valget på det navn.

Han håber, at hans viden om videoproduktion oparbejdet gennem mange år bag kameraet kan komme kunderne til gode. For eksempel om betydningen af at fortælle en historie og ikke tro, at man blot går ud at lave nogle billeder, ligesom indkredsningen af en målgruppe er vigtig.

I sit nye firma har Thomas Lund blandt andet produceret videoer for det lokale firma, Øsby Entreprenør- og Kloakservice,som bruger disse til at hverve nye medarbejdere, fordi film er lette at dele på de sociale medier, hvorigennem firmaet appellerer bedre til målgruppen, end et traditionelt stillingsopslag ville gøre.

Ungdomskæresten fik Thomas tilbage til Sønderjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce