En dag kom en fotograf forbi og så . . .

Simon Skov og Alberte Sørensen skal snuse til journalistik og avisproduktion. Foto: Jacob Schultz

En dag kom en fotograf forbi og så . . .

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Besøg af pressen kan føre til meget. For Alberte betød det, at hun fik lyst til at snuse til journalistik i en uge. Det gør hun nu sammen med Simon.

HADERSLEV: En dag kom JydskeVestkystens fotograf ind i den købmandsbutik, Albertes far ejer. Den ligger i Øsby, hedder "Min Købmand", og fotografens måde at arbejde på, interesserede Alberte så meget, at hun spurgte, om hun kunne komme i erhvervspraktik som fotojournalist ved samme avis.

Det er hun så nu. Hun skal være erhvervspraktikant hos fotojournalisten, der besøgte faderens butik i Øsby, Jacob Schultz.

Erhvervspraktik
Erhvervspraktik tilbydes af den enkelte skole sammen med UU - Ungdommens Uddannelsesvejledning.Erhvervspraktik tilbydes i 8., 9. og 10. klasse.

Først på gymnasiet

Simon Skov er også i erhvervspraktik i JydskeVestkystens mediehus på Posthussvinget. Simon bor i Hoptrup sammen med sine forældre og sin storebror Lukas på 17 år. Han går på den kristne friskole i Haderslev, mens Alberte er elev på Sdr. Otting Skoles afdeling, Kløvermarken.

De går begge i 9.klasse, er 15 og vil gerne vide mere om journalistik. Simon er ikke helt sikker på, om det skal være på et dagblad eller som nyhedsoplæser eller korrespondent - måske på DR. Der er mange muligheder, synes han, men at skrive er noget for ham.

Nu håber Simon at få en forsmag på, hvordan de gode historier bliver til og kommer ud til mange mennesker, men selv om den står på journalistik i den kommende uge, er Simons drøm i en anden boldgade:

Han vil gerne være sangskriver.

Alberte Sørensen havde også smag for journalistik, inden den dag JV's fotograf kom forbi butikken i Øsby. Nu skal hun i første omgang på katedralskolen i Haderslev, når hun er færdig med 9. klasse. Simon skal på handelsskolen.

Alberte har et keyboard og både spiller og synger i sin fritid, når hun ikke går til hånde i købmandsbutikken. Simon har et fritidsjob hos Davidsen i Haderslev.

En dag kom en fotograf forbi og så . . .

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce