Charlotte Scheppan blev headhuntet af Odense Kommune

Daværende socialudvalgsformand Karl Lindahl sammen med Charlotte Scheppan ved indvielsen af Sundhedscenteret i Vojens i 2015. Arkivfoto

Charlotte Scheppan blev headhuntet af Odense Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør for Voksen og Sundhedsservice, Charlotte Scheppan, forlader efter otte år Haderslev Kommune til fordel for Odense Kommune.

Charlotte Scheppan forlader jobbet som direktør for Voksen, Sundhed og Personale i Haderslev Kommune og skal fra 1. november være ny sundhedschef i Odense Kommune. Hun lægger ikke skjul på, at hun ikke aktivt har gjort noget for at søge væk, men hun fik et tilbud, hun ikke kunne afslå:

- Det er med stort vemod, at jeg siger farvel til Haderslev Kommune. Det vil jeg meget gerne slå fast. Der er på ingen måde noget hemmeligt bagved min afsked. Jeg er hverken blevet presset eller er blevet træt af Haderslev Kommune. Det har været otte fantastiske år, og jeg bliver faktisk temmelig rørt, når jeg taler om det, siger Charlotte Scheppan, der lige må synke en ekstra gang under en lille kunstpause i interviewet.

Men beslutningen tog hun alligevel ud fra en række principper, som hun personligt tror på:

- I min type stilling skal man ikke gro fast, man skal udfordre sig selv, og jeg synes, at otte år er en fin grænse at trække. Jeg vil nødig blive den sløve kniv i skuffen, så derfor tog jeg beslutningen og sagde ja til det nye job, forklarer Charlotte Scheppan.

Og hun har ikke siddet og skimmet jobannoncer for at finde jobbet i Odense.

- Jeg blev ringet op og fik et godt tilbud. Odense er en større kommune, og at få ansvar for sundhedsområdet er stort for mig. Nogle vil sige, at det er et skridt ned af rangstigen at blive chef for et område, når jeg i dag er direktør, men for mig er det en større kommune, så det er hverken ned eller op ad nogen rangstige, siger Charlotte Scheppan.

Og netop sundhedsområdet betragter Charlotte Scheppan som "den måske størte kommunale opgave i fremtiden".

- Der er tal, der viser, at kun 35 procent af befolkningen er uden risiko for at pådrage sig kroniske sygdomme i fremtiden. Problemer med overvægt, hjerte-karlidelser, rygning og sukkersyge bliver meget store i fremtiden og dér har kommunerne en kæmpe opgave, siger Charlotte Scheppan, der efter eget udsagn "kunne tale meget længe om det emne."

Scheppan har tidligere været ældrechef i Odense Kommune. Hun bor desuden i Tommerup på Fyn.

 

 

 

 

Lederstillinger
Aug 2009-  Direktør for Voksen og Sundhedsservice,  Haderslev Kommune2006-2009 Ældrechef i Odense Kommune

2001-2006 Chef for Seniorområdet i Kolding Kommune

Charlotte Scheppan blev headhuntet af Odense Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce