Byrådskandidat satser nu på Folketinget

Hanne Lene Haugaard har også været lærer, viceskoleleder, skoleleder ved ?Skolen ved Kløften? ? Haderslev kommunale 10.klasse center. Arkivfoto

Byrådskandidat satser nu på Folketinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hanne Lene Haugaard er ny folketingskandidat for Radikale Venstre i Haderslev kommune

Hanne Lene Haugaard er ny folketingskandidat for Radikale Venstre i Haderslev kommune. Hun blev valgt på opstillingsmøde, der fandt sted d. 30. maj 2018.

Det oplyser den lokale partiforening.

Formanden for Radikale Venstre i Haderslev kommune Jane Stewart er sikker på, at valget er det helt rigtige:

- Jeg er meget stolt og glad for valget af vores nye kandidat. Hanne Lene lagde i sit kandidatur vægt på involveringen af det sønderjyske område før og efter folketingsvalget. Nu får vi en kandidat, som demonstrerer, at hun har hjertet på rette sted og kender sine rødder.

Hanne Lene Haugaard er ny i det politiske arbejde. Hun fik sin første ilddåb i sidste års kommunalvalg i Haderslev. Her opnåede hun et flot personligt resultat.

- Undervejs i den kommunale valgkamp opdagede jeg, at mit perspektiv også er landspolitisk, og jeg trives med at sætte det lange lys på, siger Hanne Lene Haugaard.

Hendes store erfaring med det idrætspolitiske arbejde i DGI på landsplan giver en stærk platform til at arbejde for de radikale værdier især folkeoplysningen, det sundhedsmæssige og socialpolitiske aspekt.

- Derfor er jeg er glad og ydmyg, over at blive Haderslev Kredsens folketingskandidat. Det er en stærk radikal kreds med engagerede medlemmer. Jeg glæder mig til samarbejdet og til at stille endnu mere skarpt på Radikale Venstres potentiale og politik i et sønderjysk perspektiv, siger Hanne Lene Haugaard.

Hanne Lene Haugaard er en naturlig arvtager efter Stephan Kleinschmidt (SP), der trak sig sidste år for at fokusere på lokalpolitisk arbejde.

Hun er ved kampvalg i Sønderborg kredsen valgt til deres folketingskandidat også.

Hanne Lene vil kæmpe for det grænseoverskridende samarbejde, kultur og en god politisk tone. Der vil opleves et tæt samarbejde med det radikale byrådsmedlem Børge Koch for at fastholde et perspektiv på både det nationale og kommunale politiske arbejde.

Den nye R-kandidat betjener et væld af poast: Hun er medlem af DGI's Hovedbestyrelse med politiske ansvarsområder som DGI Sundhed, Foreningsudvikling, vision Bevæg Dig For Livet (25-50-75), Landsbyklynger og meget mere.

Er formand for DGI Gymnastik på landsplan Bestyrelsesmedlem i Landdistrikternes Fællesråds bestyrelse.

Bestyrelsesmedlem i CEFU (Center for ungdomsforskning).

Og desuden bestyrelsesmedlem i Haderslev Ungdomsskole Formand for Vilstrup Ungdoms- og Idrætsforening.

Byrådskandidat satser nu på Folketinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce