Nekrolog


Nekrolog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter kort tids sygdom er den mangeårige medarbejder på Vestkysten/JydskeVestkysten, Hans-Ove Steen Nielsen, Skorpionens Kvarter 8 i Sønderris, død, 69 år.

Han var født og opvokset i København, men flyttede senere til Tønder, hvor faderen var ansat ved militæret, mens Hans-Ove selv aftjente sin værnepligt ved Civilforsvaret. Hans-Ove Steen Nielsen, som udelukkende blev kaldt H-OS, kom i lære i Faaborg, men vendte hurtigt tilbage til Vestkysten, først som journalist i Skærbæk og senere i Esbjerg. På JydskeVestkystens Esbjerg-redaktion var han både skrivende og redigerende og beskæftigede sig gennem årene med stort set alle stofområder, lige fra politik, boligforeninger, politi-og retsstof til rejsestof.

H-OS var en meget venlig og omhyggelig medarbejder, som tillige var i besiddelse af en lun humor. Med sin altid rolige væremåde var han et hyggeligt og dejligt menneske at være sammen med.

I midten af 80erne var han udlånt til Danmarks Radio og siden hen til TV-Syd, hvor han var med til at etablere den første regionale tv-station. H-OS har også været programmedarbejder ved Video Vest i Esbjerg og leder af Mediehuset Cox i Esbjerg.

H-OS var i flere år med i Vestkystens redaktionelle medarbejderforening.

Hans-Ove Steen Nielsen efterlader sig hustruen Bente og datteren Pernille. H-OS bisættes torsdag den 23. februar kl. 13.30 fra Guldager Kirke.

Nekrolog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce