Nekrolog: 98-årig kunne begå sig på nettet


Nekrolog: 98-årig kunne begå sig på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knud Selmer fra Ribe fik et langt og aktivt liv. Han interesserede sig blandt andet for skak og spillede online-skak med sin familie.

Ribe: Knud Selmer, Slotsgade 5 i Ribe, er død på Esbjerg Sygehus, 98 år gammel.

Han blev født i Thisted og tilbragte sin barndom og tidlige ungdom dér. Efter en kort tid som marinesoldat begyndte han på Haderslev Statsseminarium og tog lærereksamen herfra i 1943. Han kom efter nogle få vikarjobs til Danmarksgadesskole i Esbjerg, hvor han fik et langt arbejdsliv som lærer - kun afbrudt af et ophold i Botswana sammen med sin hustru i 1970-1972, udsendt som lærer af Danida.

Knud Selmer blev i 1947 gift med Gerda Roberts Selmer, med hvem han fik fire børn. De levede et aktivt familieliv med ferieture i ind- og udland. Efter hans pensionering foretog de flere længerevarende rejser sammen.

Knud Selmer blev enkemand i 1988, og ti år senere flyttede han til Ribe for at komme tættere på sin gode veninde, Kirstine Bjerrum. De var sammen flittige deltagere i Ribes kulturliv og var hinanden en god og kærlig støtte i alderdommen.

Knud Selmer var havemenneske og havde livet igennem flere haver samt en naturgrund ved sommerhuset. Derudover var slægtsforskning og skak hans store interesser. Han var åndsfrisk og livsglad til det sidste, og han var selv i en høj alder en ivrig bruger af internettet; han skypede og spillede on-line skak med familien. Han var et familiemenneske og samlede ofte sin store familie omkring sig. Familien oplyser, at han vil blive dybt savnet.

Han efterlader sig en søn, tre døtre, 11 børnebørn og ni oldebørn.

Begravelsen foregår fra Treenighedskirken i Esbjerg, lørdag den 10 juni klokken 11.30.

Nekrolog: 98-årig kunne begå sig på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce