Mindeord


Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På familiens vegne skriver Dan og Mai Enghave mindeord over Laila Enghave:

Vi mistede fredag den 10. marts Laila Enghave, hustru, mor, svigermor, mormor, farmor og oldemor. Elsket og respekteret af alle. Mor fik fred efter længere tids alvorlig sygdom.

Mor var familiens samlingspunkt, og der var altid god mad, stort kaffebord og hyggeligt samvær når børn, svigerbørn, børnebørn og til sidst et oldebarn kom på besøg.

Mor elskede sine blomster. Om sommeren blev haven fyldt med et utal af fuchsia i alle afskygninger. Far sørgede for, at de mange blomster kunne overvintre i den dertil udgravede kælder i deres udestue. Vinteren gik med at passe de mange orkideer, som også kom med blomster igen og igen, år efter år.

Gymnastikforeningen Hermod var en stor del mors hverdag, hvilket både mand og børn var og blev en del af. 45 år nåede mor at være en del af Hermod - en stor del af disse år var hun en del af bestyrelsen, således helt til det sidste, hvor hun blandt meget andet meget varetog udlejning af Hermods sommerhus i Marbæk, hvor hun havde fået far til at tage sig af al ud- og indvendig vedligehold.

De sidste måneder var livet hårdt for mor, men vi hørte hende aldrig klage. Hun kæmpede til det sidste for at skjule, hvor slemt hun i virkeligheden havde det. Og hendes kontante facon, hvor kærlighed ofte blev vist med lidt skæld ud, holdt hun fast ved til det sidste.

Den sidste uge var det ikke længere muligt for far at passe mor selv. Hjemmeplejen kom ind over, og vi vil gerne sige den en stor tak. Tak for den gode pleje, omsorg og ikke mindst tid, I havde til mor og far. Det var dejligt at føle, at tiden var der til snak og pleje, da der var allermest brug for det. Også en meget stor tak til personalet på afdeling 251, palliativ afdeling på Sydvestjysk sygehus, hvor mor var indlagt de sidste dage. Igen fantastisk at møde et personale, der var så omsorgsfuldt både overfor mor og os, der vågede over hende. 

Altid elsket aldrig glemt

 

Mindeord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce