Mindeord over Jonas Bøgelund Majdecki Jensen


Mindeord over Jonas Bøgelund Majdecki Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poul-Erik Hansen - formand for Socialdemokratiets Partiforening i Esbjerg og Anders Kronborg - udvalgsformand og Folketingskandidat, skriver:                                                           

Det er med meget stor sorg, at Socialdemokratiet i Esbjerg modtog den triste meddelelse om, at vores tidligere bestyrelsesmedlem og gode ven Jonas Bøgelund Majdecki Jensen tidligere på ugen døde i sit hjem i Starup. Jonas døde i en alt for tidlig alder som kun 30-årig.

Jonas var en af partiets kæmpere og solide græsrødder, der startede i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU), hvor han hurtigt fik tillid blandt sine kammerater til at bestride flere tunge tillidsposter gennem sit aktive virke i partiets ungdomsorganisation. Senere trak interessen for at blive aktiv i Socialdemokratiet mere og mere i Jonas. Jonas var ikke bange for at tage fat - og havde sine meningers mod. Jonas blev valgt til partiformand for Bramming Partiforening og gennem sit arbejde i partiets organisatoriske led, oplevede vi ham som et partimedlem, som altid satte partiet foran sig selv - ingen over og ingen ved siden af partiet.

Jonas stod bag grillen 1. maj og grillede pølser til medlemmerne og gæsterne. Jonas sang for i arbejdersangbogen. Jonas mødte frem, når der skulle sættes plakater op i lygtepælene (og når plakaterne igen skulle tages ned). Og Jonas var med på kampagnerne på gader og stræder.  

Efter, at Jonas selv havde ønsket at lade formandsposten i Bramming Partiforening overgå til et andet partimedlem, kom han til at savne bestyrelsesarbejdet i Socialdemokratiet. Han tilbød derfor sin arbejdskraft og kompetencer til partiforeningen i Esbjerg, hvor han blev valgt til bestyrelsen. I bestyrelsesarbejdet hørte vi ofte anekdoter fra hans arbejde hos Esbjerg Taxa, som han havde fundet sig godt tilrette i, og hvor han var vellidt hos kollegerne.

Jonas job som taxachauffør afspejlede sig ofte i de politiske debatter, hvor han gang på gang slog et slag for ordentlige arbejdsforhold og fair konkurrence. Jonas var en af Ubers største kritikere i Danmark, og var meget "ilter" i kampen mod social dumping. Derudover glemte Jonas heller aldrig, hvor han kom fra, og således kunne Skads og Andrup ofte være verdens navle for en politisk diskussion.  

Man kunne godt til tider være uenig med Jonas, men folk blev meget sjældent uvenner med ham. Han havde altid stærke holdninger til tingene, som han kæmpede en brav kamp for. Læste han noget i avisen eller i et bestyrelsesreferat, som han ikke var enig i, var det så sikkert som amen i kirken, at man ville have Jonas i telefonen samme dag, hvor han ønskede at lufte sit synspunkt.

Det er for os helt ubegribeligt og urimeligt, at Jonas Bøgelund Majdecki Jensen ikke er blandt os mere. Han efterlader et ufatteligt stort savn blandt alle, som kendte ham.

Tak for din store indsats for Socialdemokratiet! Tak for dit venskab. Partiets tanker går til din familie og dine efterladte.

Æret være Jonas Bøgelund Majdecki Jensens minde

Mindeord over Jonas Bøgelund Majdecki Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce