Mindeord om Marry-Jette Rasmussen

I søndags fik vi den triste besked, at Marry-Jette ikke længere er hos os. Mandag var Marry-Jettes stol ved konferencebordet tom. En tomhed der fylder os alle- en tomhed der vil fylde i lang tid.

Marry-Jette har siden 1996 været ansat på neurologisk afdeling på Sydvestjysk Sygehus. I 2009-2016 som ledende overlæge. En titel, som hun ikke altid elskede - men ikke desto mindre formåede hun med sin passion for de neurologiske patienter at manøvrere afdelingen igennem en turbulent periode. Hun var vores faste holdepunkt gennem mange år. Hende bekymring for - og vilje til - at ville det bedste for patienterne har altid været omdrejningspunktet.

Marry-Jette havde en helt særlig interesse for hovedpinepatienter og dette resulterede i oprettelsen af Hovedpineklinikken. Hun var engageret og dedikeret i dette arbejde. Hun evnede at møde og lytte til patienterne, der hvor de var og formåede at skabe tillid hos patienterne. Hendes ønske om at hjælpe fyldte alt for hende.

 

Omsorgsfuld og kærlig

Marry-Jette vil blive husket som et omsorgsfuldt og kærligt menneske, der altid havde tid til at give råd og vejledning til hendes kolleger- også selvom hun ikke havde tiden. Hun tilsidesatte altid egne behov. Fysisk var Marry-Jette ikke stor af statur, men hendes hjerte for andre mennesker, samt hendes passion og engagement for arbejdet, var enormt. Meget kunne klares over en kop kaffe med to sødetabletter.

De seneste år har helbredet ikke været med hende. Dette generede hende, for når hun ikke var på arbejde, følte hun, at hun svigtede patienterne. Et generationsskifte i klinikken var i gang, for nu var tiden inde til, at hun skulle hjem og nyde livet med hunden Hector. Dette nåede Marry-Jette ikke. 

Det bliver en stor opgave at føre Marry-Jettes Rasmussens livsværk, Hovedpineklinikken, videre. Hun vil være savnet for hendes store faglige viden, men også for den enorme omsorg hun altid viste sine kolleger. 

Æret være mindet om Marry-Jette Rasmussen.

Mindeord om Marry-Jette Rasmussen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce