Mindeord: Valdemar Jensen


Mindeord: Valdemar Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jens Hunderup, formand for Ribe Boligforening, skriver:

Valdemar Jensen var æresmedlem i Ribe Boligforening, hvor han var et trofast bestyrelsesmedlem gennem mange år. I lige så mange år var han medlem af afdelingsbestyrelsen, der hvor Valdemar har boet de sidste mange år på Tangevej.

Desuden var han medlem af udvalg i Boligkontoret Danmark, der medførte en del rejsen rundt i Danmark, disse ture elskede Valdemar rigtig meget.

I Ribe Boligforening var Valdemar ikke bange for at give en hånd med, når der manglede hjælp bl.a ved foreningens juletræsfest. Også mange andre har trukket på Valdemars arbejdskraft bl.a. Ribe Brandvæsen gennem mange år, spejder, hundeklubber.

Da Valdemar var på arbejdsmarkedet, var han bager i Kvickly i mere end 25 år. Han var medlem som frivillig af beredskabet i Ribe i mere end 40 år, var også medlem af Ribe Brandkorps Veteraner, hvor han kom til alle møder og fester.

Familien var Valdemars et og alt, særlig hans børnebørn elskede han højt. Også de mange ture med hunden Bella rundt i Ribe var Valdemar glad for, da han snakkede med mange mennesker. Valdemar var altid klar til at tage en ekstra hund med rundt.

Ære være Valdemars minde.

 

 

Mindeord: Valdemar Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce