Mindeord: Niels Ove Thøgersen


Mindeord: Niels Ove Thøgersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er med stor sorg, vi har taget afsked med et stort varmt menneske, der i hele sit liv har givet så meget til andre, uden at forvente at få noget igen.

Niels Ove blev født i Grimstrup i 1937, hvor han voksede op med sine forældre og fire søskende, som han altid har haft et tæt forhold til.

I 1964 købte han sin bedstefars gård, hvor han i starten havde kvægbrug. Senere renoverede de gården, så han kunne holde grise.

I 1967 mødte han sin Grethe, som var fra samme sogn. Hun flyttede ind på gården, og de blev gift i 1968.

Niels Ove drev landbruget sammen med Grethe indtil 2002 og i 2012 blev gården solgt, og de flyttede til Bramming.

Fritidslivet var vigtigt for Niels Ove, hvor især Idrætsforeningen havde en stor plads i hans liv. Han var formand for GHRI gennem mange år.

Sideløbende gjorde han en stor indsats ved bankospillet for Grimstrup- og Agerbæk idrætsforening.

Ydermere involverede Niels Ove sig i bestyrelsesarbejdet for Korsvejens Foderstof.

Niels Ove brændte for det lokale, hvilket især kom til udtryk, da Bikuben valgte at lukke deres filial i Grimstrup. Niels Ove tog sagen i egen hånd og tog kontakt til Andelskassen i Årre, hvilket resulterede i at Grimstrup fik en ny bankfilial.

I 1981 blev han aktiv i kommunalbestyrelsen i Helle Kommune, hvor han sad i 4 perioder. Han kæmpede for at udvikle lokalområdet, hvor han bl.a. var med til at få udstykket området på Egebakken i Grimstrup.

Endvidere ydede Niels Ove en stor indsats for Sognearkivet i Grimstrup.

Niels Oves hjerte bankede for fodbolden. Han fulgte både GHRI og EFB i mange år fra tilskuerpladserne og gik heller ikke glip af mange fodboldkampe i fjernsynet.

Han elskede at bo i Grimstrup, hvor han var tæt på skov og mose. Her kunne han nyde naturen på sine gåture med hunden.

Han satte også pris på at opleve verden på adskillige ture og rejser med Ældresagen sammen med Grethe.

Niels Ove elskede kortspil i både kortklubben og med familie og venner, hvilket har været anledning til mange hyggelige stunder, hvor der også var plads til en masse gode snakke.

Niels Ove var en rigtig hyggeonkel, en godmodig drillepind og en betænksom mand, som gjorde meget ud af, at alle følte sig godt tilpas.

Niels Ove har haft et langt sygdomsforløb helt siden 2005, hvor de sidste år har været hårde. Grethe og Niels Ove stod sammen om alting - også i den sidste svære tid.

Han vil blive savnet.

 

 

 

Mindeord: Niels Ove Thøgersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce