Mindeord: Ina Thy-Madsen


Mindeord: Ina Thy-Madsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ledergruppen ved Institut for Sundhedsuddannelse og prorektor Alexander von Oettingen, UC SYD, skriver mindeord om Ina Thy-Madsen.

Vi har mistet studieleder på jordemoderuddannelsen i Esbjerg, Ina Thy-Madsen, og derfor vil gerne sætte et par ord på de kvaliteter, der kendetegnede hende.

I 2010 kom Ina til UC SYD som uddannelseskoordinator på jordemoderuddannelsen. I august samme år blev hun konstitueret studieleder og året efter blev hun fastansat som studieleder. Hendes ambition var at få jordemoderuddannelsen videreudviklet, så den kom ud af sine "barnesko". En ambition, Ina til fulde indfriede gennem sit virke. Hun formåede i den grad at få sat jordemoderuddannelsen på UC SYD på landkortet og havde et tæt samarbejde med sine kolleger i Aalborg og i København.

Ina var en jordemoder med liv og sjæl, der brændte for faget og uddannelsen. Hun forpassede aldrig den mindste mulighed for at gøre opmærksom på vigtigheden af jordemoderfaget og det helt specielle ved denne profession. Ina elskede sit fag og var en god ambassadør for det og for uddannelsen.

Hun kunne lide at få tingene til at gå op i en højere enhed, få problemerne løst og som med arbejdslyst og beslutsomhed ikke gav op på halvvejen. Ina var derfor meget vellidt af både eksterne og interne samarbejdspartnere og af os alle i ledergruppen i Institut for Sundhedsuddannelse. Hun var et empatisk og engageret menneske, og vi gik aldrig forgæves til hende, når vi behøvede hjælp og sparring, ligesom hun tog sin tørn med de fælles opgaver i instituttet på tværs af uddannelserne.

Fagligt spændte Ina vidt. Hun havde et stort hjerte for dem, der havde det svært og var blandt andet specialjordemoder for udsatte unge kvinder.

Ina var en meget vidende person og en god fortæller. Hun fortalte tit om sin barndom på Als sammen med sin mor og mormor. Hun fortalte også om sin tid i Grønland og sit liv sammen med sin mand, børn og børnebørn. Hun havde altid et citat eller en anekdote, som hun fik flettet ind i sine fortællinger. Det var aldrig kedeligt at høre hende fortælle, blandt andet om sin store passion: At samle svampe.

Vi vil savne Ina i vores gruppe, og vores tanker går til Henrik, børnene og børnebørnene.

Mindeord: Ina Thy-Madsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce