Mindeord: Henrik Kjær Hansen


Mindeord: Henrik Kjær Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kai Jørgensen skriver mindeord om Henrik Kjær Hansen.

Henrik, jeg ved ikke om Marie bor i himlen, hvis hun gør, er jeg sikker på hun har ventet dig. Hvor har vi tit sunget, "Åh Marie a vil hjem te dig", nu er der andre, der skal have glæde af sangen og dit altid gode humør og smittende sind.

Henrik, jeg mødte dig første gang da vi lavede operaen, "Carmen i fri dressur". Du var soldat i baren, hvor Carmen dansede, og hver aften sang du, "Åh Marie a vil hjem te dig", så ikke et sæde i salen var tørt. Du havde en glæde og en udstråling som smittede og fik alle til at smile.

Henrik, du var nissekongen i "Nisseprinsessens julecirkus" som var julekalender hos TV-Glad, og på Café Elverhøj var du det humørmæssige midtpunkt. Maden blev altid rost, og du var altid opmærksom på, at alle havde det godt. Var der nogen, der drillede, så nogen blev ked af det, påtalte du det og glattede ud, og man skulle tale pænt til pædagogerne.

Du skrev dagbog, hvor du beskrev, hvad du havde oplevet, eller læst var sket. Du fulgte med i JydskeVestkysten og Esbjerg Ugeavis, og hvordan det gik med EfB. Jeg har været heldig flere gange at blive bedt om at skrive i din dagbog, "Vil du lige skrive i min bog, at vi har haft en god dag?", og dage var altid gode i dit positive selskab. Helst skulle man skrive med blokbogstaver, så kunne du selv læse det eller få andre til at læse det for dig.

Hvert møde startede med et smil og et kæmpe bjørnekram, dem kommer jeg til at savne.

Jeg var heldig at blive inviteret med til din 60-års fødselsdag på Restaurant Parken. En fantastisk aften med dig som det underholdende midtpunkt.

Den sidste tid har du brugt på Gammelbyhus, måske lidt træt, men aldrig for træt til at synge "Åh Marie a vil hjem te dig".

Jeg håber, at englene i himlen er klar til at feste, at de har ryddet nogle skyer og bygget en scene, måske kan du lokke din ven Jodle Birge til at synge med dig. Det bliver en koncert eller fest, jeg vil glæde mig til at opleve, når vi mødes igen.

Du og dit humør og store bamsekram vil blive savnet her.

Tak for alt.

Din ven Kai.

Mindeord: Henrik Kjær Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce