Mindeord: Birgit Jacobsen Torre


Mindeord: Birgit Jacobsen Torre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arne Jensen, Axelhøj 25F, Rødovre, skriver:

Min altid livsglade veninde Birgit Jacobsen Torre fik konstateret forekomst af en aggressiv tumor i lillehjernen for et halv år siden. Efter cirka seks måders indlæggelser og behandlinger på Rigshospitalet blev hun opgivet, og hun sov stille ind på Diakonissestiftelsens Hospice på Frederiksberg fredag den 17. februar 2017. Birgit blev 81 år gammel,

Det kom som et chok for os alle, at hun fik denne uhelbredelige sygdom og som hun udtrykte det, lige til det sidste, hvorfor skal jeg dø, når jeg er så glad for livet. Hun var den glade, hurtigløbende og habile håndboldspiller i teenageårene på Veldtofte Pigehold.

Det var i Esbjerg, hun efter endt skolegang fik sin uddannelse og udøvede sin daglige gerning med rådgivning indenfor kunst i guld- og sølvsmykker.

Hun måtte hurtigt indse, at hun ønskede at lære mere sprog, eftersom folkeskolen dengang blev beslaglagt af den tyske værnemagt og ikke havde mulighed for undervisning i sprog.

Hun søgte arbejde i Schweiz og fik der selvlært et flydende tysk under sit seks års ophold, som hun har betegnet som en givende livsudvikling, og hun var en interesseret samfundsdebattør der lige til det sidste fulgte med i den inden- og udenrigspolitiske udvikling. Hertil kom hendes store interesse for den nye musikform som hun dyrkede ved iPhone og højtaler i hjemmet.

Birgit har fra barnsben lært at tage fat i det praktiske arbejde ved hjælp på sine forældres ejendom i Veldtofte hvor hun også lærte hensyntagen til andres ve og vel. Vi har ved Birgits bortgang mistet en meget afholdt ven og veninde der gjorde en stor indsats for de som havde hjælp behov.

Birgit efterlader sig tre sønner og to børnebørn som alle er bosiddende på Frederiksberg og København.

Æret være Birgits minde.

Mindeord: Birgit Jacobsen Torre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce