Én af EfB's pokalvindere fra 1976 er død


Én af EfB's pokalvindere fra 1976 er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg: Én af de bedste fodboldspillere Bramming Boldklub nogensinde har opfostret, Hans Åge Nielsen, Gabelsparken, Bramming, er død på Hospice Sydvestjylland i Esbjerg. Hans Åge Nielsen var ramt af kræft og blev 67 år.

Hans Åge, som var født på Darum Mark, viste hurtigt sine evner på grønsværen i Bramming Boldklub og skiftede i 1971 til EfB, hvor han frem til 1978 spillede 168 1. holds kampe og scorede 37 mål. I 1978 vendte han tilbage til Bramming Boldklub og spillede en del kampe på klubbens danmarksseriehold, ligesom han senere spillede old boys og var med på Stjerneholdet.

Hans Åge var en meget dygtig angriber med et så godt skud, at Ekstra Bladet for år tilbage kårede ham som den spiller i 1. division med det hårdeste spark. 1. division var dengang landets bedste række. I 1976 var Hans Åge med til at hjemføre pokalmesterskabet til Esbjerg, da vestjyderne i Idrætsparken slog Holbæk med 2-1 på mål af Flemming Iversen og Kristian Østergaard.

I sit civile liv har Hans Åge siden 1977 haft eget firma H.Å. Tæppemontering, som i dag videreføres af sønnen, Casper, under navnet H.Å. Tæppemontering & Søn.

Udover sin samlever Lissi Sørensen efterlader Hans Åge sig de tre sønner Casper, Lasse og Jonas samt to børnebørn: Mathias og Yasmin. Casper og Jonas bor begge i Bramming, Lasse i Vejle. Hans Åges kone, Britta, døde for fem år siden. Hans Åge efterlader sig også en storebror, Jørn, som har spillet mange kampe for Bramming Boldklub. De to brødre har endda spillet mod hinanden på Esbjerg Stadion. Det skete 25. juli 1971, hvor Bramming med Jørn Nielsen sensationelt sejrede med 2-1 over EfB med Hans Åge Nielsen.

Hans Åge har også en søster, som bor i Bramming, nemlig Jytte Starup. Hans Åge bisættes torsdag den 27.september fra Sankt Ansgar Kirke klokken 12.00.

Én af EfB's pokalvindere fra 1976 er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce