Bramming siger farvel til Jørgen Søgaard Madsen

Advokat Jørgen Søgaard Madsen er død, 63 år. Arkivfoto: Kirsten Enevoldsen

Bramming siger farvel til Jørgen Søgaard Madsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BRAMMING: Det er en lokalt afholdt herre, man i Bramming tager afsked med fra Sct. Ansgar Kirke onsdag den 7. februar klokken 13.30.

På denne onsdag siges der endegyldigt farvel til advokat Jørgen Søgaard Madsen, der efter et relativt hurtigt, men hårdt sygdomsforløb døde fredag 1. februar på Hospice Sydvestjylland i Esbjerg efter at have været pligtopfyldende til det sidste.

Siden sygdommen blev kendt i december 2016, har den flittige og omhyggelige advokat løbende trappet ned, men samtidig arbejdet på at aflevere sin advokatvirksomhed samvittighedsfuldt til advokatkollegaen Karina Schmidt, som Jørgen Søgaard Madsen siden 2007 drev Advokathuset med adresse i Esbjerg og Bramming sammen med.

Selv om han døde torsdag, så sad Jørgen Søgaard Madsen onsdag inde ved sin computer på Hospice Sydvestjylland sammen med sin søn Rasmus og familiens nære ven, byrådsmedlem Henrik Vallø (Borgerlisten), Esbjerg. Jørgen Søgaard Madsen ville med omhu, flid og præcision tilrettelægge tiden efter sit farvel til livet for sin 28-årige søn, for helt til det sidste var hans ansvarsbevidsthed og kærligheden til sønnen med til at præge Jørgen Søgaard Madsens hverdag.

Siden årsskiftet har det forretningsmæssige været på plads. I 1993 etablerede Jørgen Søgaard Madsen Advokathuset i Esbjerg, og da han senere flyttede til Bramming, åbnede han en afdeling her i 2007, og det er nu Karina Schmidt, der driver Advokathuset alene fra adressen i Esbjerg. Af samme årsag er lejemålet i Nørregade i Bramming opsagt.

Jørgen Søgaard Madsen blev 63 år. Han stammede fra Vendsyssel og tog sin juridiske embedseksamen ved Århus Universitet, og under sine mange år i Bramming var hans ønske altid at deltage aktivt i det lokale liv i byen. Han tog blandt andet en tørn som formand for HHI og blev præsident i både Rotary og Lions, ligesom han blandt mange andre poster var bestyrelsesmedlem i Ribe Handelsskole og i adskillige år var aktiv inden for Venstre. Ved kommunalvalget i november sidste år overkom han endda at stille op på vennen Henrik Valløs Borgerlisten.

Jørgen Søgaard Madsen elskede at rejse ud i verden, hvor han særligt sammen med sønnen Rasmus ofte rejste til Spanien, hvor nogle venner lånte deres feriebolig ud til ham.

Jørgen Søgaard Madsen efterlader sig foruden Rasmus også sin fraskilte hustru Inger.

Bramming siger farvel til Jørgen Søgaard Madsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce