70 ÅR: Ivan Dürr

Ivan Dürr fylder 70 år mandag.
Foto: Privatfoto

70 ÅR: Ivan Dürr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ivan Dürr , som altid har haft en utrættelig trang til engagement og en aktiv indsats for arbejderbevægelsen, fylder mandag den 1. august 70 år.

Ivan Dürr har gennem årene beklædt en masse tillidsposter og var faglig aktiv i hjembyen Silkeborg, inden han i 1969 flyttede til Esbjerg og fik arbejde på slagteriet. I Silkeborg var han formand for Faglig Ungdom i en årrække. I 1979 blev han ejendomsfunktionær i Esbjerg almennyttige Boligselskab og var vicevært i knap en snes år, først i Skoleparken og siden hen på højskolen i Esbjerg.

Efter mere end 40 års tro tjeneste i Arbejderbevægelsen, heraf de seneste 22 år som formand for Ejendomsfunktionærernes Fagforening Esbjerg/Sydjylland, valgte han at træde et par skridt tilbage og overlade formandsposten til næste generation. Det var i april 2015, at der blev holdt afskedsreception for Ivan Dürr i Beboerhuset i Ådalshaven i Sædding, hvor man samtidig takkede ham for gennem hele sit liv at have kæmpe mange kampe for ordnede forhold for "sine" medlemmer. Derfor har der altid stået respekt omkring hans person. Ivan var utrolig populær blandt medlemmene på grund af sin væremåde og sine meninger. I dag udfører Ivan Dürr lidt konsulentarbejde for arbejderbevægelsen og er stadig med i bestyrelsen i Arbejdernes Oplysningsforbund. Derimod har han for kort tid siden sluttet sit virke i LO Esbjerg-sektionen.

Ivan var fagforeningsmand til fingerspidserne, og arbejdet er næsten hans hobby. Han læser meget faglitteratur og har blandt andet en stor interesse for de danske jernbaners historie.

Ivan Dürr bor på Tulipanvej 22. penni

70 ÅR: Ivan Dürr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce