Per Nørbygaard skifter skiltene ud med hotelbranchen

I 30 år har Per Nørbygaard beskæftiget sig med salg af skilte. Fremadrettet er det nu hotel- og konferencebranchen, det handler om. Foto: Keld Stampe.

Per Nørbygaard skifter skiltene ud med hotelbranchen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I 30 år har Per Nørbygaard beskæftiget sig med at sælge skilte. Men nu har han sadlet om og er kommet ind i hotel- og konferencebranchen.

Billund: Der er ikke mange i Billund, som ikke kender i dag 53 årige Per Nørbygaard. I hvert fald ikke af dem, der interesserede sig bare en lille smule for lokalfodbold i perioden 1980 og frem til årtusindskiftet. Han var nemlig i de fleste af årene en fast del af Billunds førstehold. Bl.a. i midt halvfemserne, da holdet huserede i Jyllandsserien og var snublende tæt på at rykke op i Danmarksserien. Senere påtog han sig også trænergerningen.

Per Nørbygaard er født og opvokset i Billund og har, bortset fra et enkelt år i Grindsted, altid holdt fast i byen som sit hjem. Han blev butiksuddannet i det, der dengang hed Sportscenteret og som siden blev til Sportmaster. Men i den langt overvejende del af sit arbejdsliv har han været beskæftiget som sælger i skiltebranchen. Først i 20 år som Modulex ansat og siden i godt 10 år for en Horsens baseret virksomhed.

En helt ny branche

Men nu er skiltene blevet skiftet ud med noget helt andet. Den 1. december 2017 tiltrådte han nemlig som Key Account Manager i Sinatur Hotel og Konference gruppen, der består af seks hotel- og konferencecentre spredt over Danmark. Alle beliggende i naturskønne områder tæt på skov og vand.

Det er ifølge Per Nørbygaard såmænd fodbolden, i hvert fald indirekte, der kan tilskrives noget af æren for karriereskiftet.

- De mange år med fodbold har slidt godt på mine ankler, og sidste år var der ingen vej udenom. Jeg skulle opereres i dem begge. Det betød en efterfølgende sygemelding, hvor jeg havde rigtig god tid til at reflektere over tilværelsen. Og det var her, det for alvor gik op for mig, at såfremt jeg skulle prøve noget andet end skilte, så var det nu, forklarer han.

Faldt pladask for konceptet

Så Per Nørbygaard begyndte at kigge jobportaler, og det var her han fandt en annonce fra Sinatur Hotel og Konference gruppen.

- Jeg faldt pladask for konceptet og ikke mindst gruppens kerneværdier som natur, miljø, et nærværd, der får folk til at føle sig hjemme, og gastronomi. Og da jeg altid på en eller anden måde har været fascineret af hotelmiljøet, var jeg ikke i tvivl. Det job skulle jeg da have. Så jeg søgte, og heldigvis fik jeg det, fortæller han.

Og han har på ingen måde fortrudt sin beslutning.

- Det har været en utrolig spændende start. Som Key Account Manager er det mit job at sælge ophold, møder, konferencer, events, fester osv. til erhvervskunder. At pleje og servicere de faste erhvervskunder og selvfølgelig at skaffe nye kunder. Jeg har to kolleger, der tager sig af det daglige i vores to sjællandske centre, og så kan jeg primært koncentrere mig om de fire andre. Men jeg har ansvaret for erhvervskunderne hos dem alle, siger Per Nørbygaard, der i samme omgang nævner, at Sinatur Hotel og Konference som den første hotel- og konferencegruppe i Danmark for nogle år siden blev tildelt det økologiske mærke Bronze Mærket, der kan gives til restauranter, hvor 30-60 procent af produkter og råvarer er økologiske.

Går en spændende tid i møde

Per Nørbygaard kan også se frem til en aldeles spændende og nyskabende jobfremtid.

- Vi er ved at implementere nogle helt nye vækstinitiativer, og har i øvrigt også netop præsenteret et nyt logo, der illustrerer alle vores kerneværdier. Samlet bliver det enormt spændende at arbejde med. Jeg ser virkelig frem til det, siger han.

Ender nok i Vejle

Per Nørbygaard er som nævnt fast forankret i Billund, og det har han ingen her og nu planer om at ændre på. Men han kunne dog godt se sig selv ende i Vejle.

- Jeg har stort set hele mit private, sociale netværk i Billund. Mine tre børn, Rebecca, Sebastian og Lukas, bor her og mine brødre og deres familier samt min mor og far bor her. Det også sjovt, at stort set alle fra 90´er fodboldholdet stadig er her, og at vores venskab og sammenhold stadig er helt intakt. Og så har jeg netop fået en af de nye lejligheder på Hinkestenen. Så umiddelbart har jeg ingen planer om at rykke fra Billund. Men på den anden side set, så har jeg altid været vild med Vejle, så et eller andet sted tror jeg måske nok, at det er der, jeg ender en dag, slutter han.

Per Nørbygaard skifter skiltene ud med hotelbranchen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce