Nekrolog: Mogens Bodenhoff var hele livet aktiv i FDF

Mogens Bodenhoff.

Nekrolog: Mogens Bodenhoff var hele livet aktiv i FDF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stenderup-Krogager: Mogens Bodenhoff, Storegade 18, Stenderup-Krogager, er død, 72 år.

Mogens Bodenhoff stammede fra København, hvor han blev udlært maskinarbejder og i en periode blandt andet for IBM.

I 1978 skiftede han imidlertid spor, da han og hustruen Bente sammen tog en voksenpædagogisk grunduddannelse og efterfølgende flyttede til Århus, hvor de var med til at starte Unge Hjems Efterskole.

I 1991 opstod muligheden for at blive forstander på Bieringhus Efterskole ved Esbjerg, og parret flyttede derfor mod vest. Her boede det indtil 2001, hvor Mogens Bodenhoff fik job som konsulent for Natteravnene. Herefter valgte parret at flytte til den nuværende adresse på Storegade i Stenderup-Krogager.

Mogens Bodenhoff har gennem hele sit liv været meget aktiv inden for FDF. Allerede som 11-årig i 1956 meldte han sig for første gang ind i FDF i København, og lige siden har han i et eller andet omfang været aktiv i bevægelsen.

I de seneste år har det primært været inden for FDF Historisk Samling, en slags museum beliggende på Sletten ved Himmelbjerget, at Mogens Bodenhoff har været aktiv. Her har han været en del af den gruppe, som har taget sig af de indleverede effekter og sørget for, at de blev registreret og korrekt opbevaret.

Også i den lokale afdeling af FDF nød man godt af Mogens Bodenhoffs aktive livsstil. Så sent som få dage før jul deltog han i den lokale kreds' juleafslutning, hvor han læste julehistorier op for kredsens medlemmer.

Mogens Bodenhoff har desuden været en aktiv del i Lions Billund-Grindsted. Blandt andet var han for en håndfuld år siden, da klubben arrangerede en stor og international ungdomslejr, formand for den styregruppe, som arrangerede lejren.

Mogens Bodenhoff fik for to år siden konstateret kræft, og det var denne sygdom, som endte med at være årsagen til hans død. Han var åndsfrisk til det sidste, og så sent som lillejuleaften formåede han at sidde og læse julehistorier for børnebørnene.

Mogens Bodenhoff efterlader sig hustruen Bente samt to børn, der er bosiddende i henholdsvis Esbjerg og Gørding, samt i alt tre børnebørn.

Bisættelsen finder sted lørdag den 13. januar klokken 13.00 fra Stenderup Kirke.

Nekrolog: Mogens Bodenhoff var hele livet aktiv i FDF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce