Mindeord over Ernst Madsen

Arkivfoto

Mindeord over Ernst Madsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted: Ernst Madsen er, efter et meget aktivt, engageret og kærligt liv, 14. december 2018 afgået ved døden.

Både som skoleinspektør igennem mange år ved Hejnsvig skole og som direktør for børne- og ungeforvaltningen i Grindsted Kommune var Ernst Madsen meget afholdt og respekteret.

Som dygtig pædagog og leder var han i årtier med til at sætte retning på folkeskolen i Grindsted Kommune. Han var en markant person, der søgte - og fik - stor indflydelse på sin samtid og sine medmennesker.

Han var et politisk menneske, der hele livet interesserede sig for samfundsspørgsmål. Han udstrålede værdighed, autoritet og stor troværdighed og var en person, der blev lyttet til i mange sammenhænge både professionelt, eksempelvis som formand for Grindsted Gymnasium og medlem af amtsprogramrådet, og privat.

I sit arbejde såvel som i privatlivet var Ernst Madsen yderst kreativ. Hans talrige akvareller, stregtegninger og oliemalerier pryder mange hjem rundt omkring.

I en periode leverede han karikaturtegninger til dagspressen, og i bogen "Vor jyske natur" fra 1997, som han står som forfatter af, ses udover hans nænsomme egnsbeskrivelser også talrige af hans tegninger og vignetter.

Ernst knyttede mange bånd til venner og kolleger, men det vigtigste af alle til Gertrud, som han mødte på seminariet og blev gift med.

Et ægteskab der var tæt, kærligt og fortroligt igennem 58 år.

Mange bøger er blevet læst sammen i årenes løb, og sammen havde de et fællesskab, der blandt andet omfattede Blicherselskabet, rejser og haven. Haven der blev passet og plejet af de grønneste fingre.

Familien har mistet en patriark, som altid interesseret spurgte til og ville vide, hvordan det gik os, vores ægtefæller og de fem børnebørn i skolen, på jobbet og i livet.

Han bidrog altid med noget, hvor han kom frem. Mange vil huske hans underfundige tekster, og humoristiske kommentarer på rette tid og sted.

Lige fra barnsben på gården Brunbjerg i Grene sogn ved Billund spillede kirken en vægtig rolle i Ernst Madsens liv. Troen på mennesket og Gud bevarede han hele livet.

Vi vil savne en kærlig ægtefælle og far.

Mindeord over Ernst Madsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce