Mindeord over Elna Work Pedersen


Mindeord over Elna Work Pedersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så holdt et kærligt hjerte op med at banke i kroppen, da Elna Work sov ind tirsdag morgen. Det havde hun ønsket i flere dage, men hun havde også takket for livet, som hun tit sagde.

Elna var en beskeden dame. Jeg begyndte som besøgsven hos Elna i 2010, og det bedste, Elna vidste, var at komme i genbrug, " og så skal vi have en kage med hjem til kaffen. Du drikker te, men kaffe er nu bedst, sagde hun altid, når vi gik.

Elna var næsten fra begyndelsen også med til at strikke til de hjemløse. Hun har strikket både huer og strømper, håndklæder og grydelapper med hæklet kant, men hendes hænder kunne ikke blive ved med at håndtere strikkepindene. Elna savnede det og samværet med strikkedamerne.

Elna gik meget op i glaskugler, engle og nisser, som skulle stilles op hvert år til jul.  I år var det også bestemt, at hendes oldetvillinger skulle komme og hjælpe med at hænge dem op.

Jeg er taknemmelig for den tid, jeg har kendt Elna, hun vil aldrig blive glemt. Jeg siger også tak til hendes børn for det, jeg fik lov at være i Elnas liv.

Elna havde syv børn og den sorg at miste "Gudde" for nogle år siden. Hun sagde altid: "Jeg har nogle dejlige børn, pragtfulde svigerbørn, dejlige børnebørn og søde oldebørn. Jeg har meget at være glad og taknemmelig for."

Jeg er også taknemmelig for, at jeg har lært Elna og hendes børn og familie at kende. Elna var en rigtig dejlig, hjertevarm kvinde, og hun vil aldrig blive glemt.

Tak for tiden som besøgsven hos Elna.

Ære være Elnas minde.

Mindeord over Elna Work Pedersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce