Mindeord om Karen Træholt Odegaard


Mindeord om Karen Træholt Odegaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted: På en af forårets smukkeste dage fik vi den triste meddelelse, at Karen ikke mere var blandt os.

I Karen havde Grindsted-Billund Soroptimistklub et afholdt og skattet medlem gennem mere end 10 år. I Karens spinkle krop gemte der sig et stort og varmt hjerte for andre, så derfor faldt engagementet i at forbedre kvinder og pigers liv og vilkår i verden hende helt naturligt.

Sad man ved siden af hende til et klubmøde, kunne man være sikker på, at man fik en indholdsrig samtale med hende. Hun var kendetegnet ved en god og lun humor og en ægte omsorg og interesse for klubbens øvrige medlemmer.

Så længe kræfterne slog til, var Karen aldrig bleg for at tage en tørn med arbejdet i klubben, det være sig kaffebrygning i forbindelse med torvedage, serveringsopgaver, hvor hun endog ind imellem involverede sin mand, eller som sparringspartner i sprogskolen.

Karen deltog også ivrigt i vores litteraturklub, hvor hun med sin klogskab og brede viden var et værdsat medlem, som bidrog med nye vinkler ved drøftelse af bøgerne. Som skolebibliotekar havde Karen en naturlig indsigt og interesse for litteratur, og dermed var det ofte hende, der kom med inspirerende forslag til klubbens bogvalg.

Selv om Karen af ydre kunne virke lille og sart, skulle man ikke tage fejl af, at når situationen krævede det, kunne hun udvise stor handlekraft. Vi husker, at hun fortalte om, at hun i forbindelse med en rejse til Egypten blev efterladt alene, mens guiden og resten af selskabet fortsatte busturen. En situation, som nok kunne give de fleste sved på panden, men Karen klarede det i stiv arm. Hyrede en taxa, forhandlede chaufførens ublu pris ned og drog hjem til hotellet på egen hånd.

Karen var aktiv på mange fronter. Hun fortsatte med sit arbejde som lærer og skolebibliotekar indtil for få år siden, og har ydet et stort bidrag i mange forskellige foreninger både i lokalsamfundet og i arbejdsmæssigt regi.

Omdrejningspunktet i Karens liv var og blev familien, Finn, Hanne og Klaus og ikke mindst de 4 børnebørn. Karen var den, der sprang til, når der var et sygt barnebarn eller en søn eller datter, som skulle på forretningsrejse.

Familien har mistet et samlingspunkt, en elsket hustru, mor, mormor og farmor. Vores tanker går til jer alle.

"A global voice for women" er blevet stille. Vi vil savne Karen i vores klub.

Æret være Karens minde.

På vegne af Soroptimist International Grindsted-Billund

Hanne Enggaard og Kirsten Clausen

Mindeord om Karen Træholt Odegaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce