Mindeord: Mogens Johansen


Mindeord: Mogens Johansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag d 20. oktober blev en grå og trist dag, da vores gode ven og nabo Mogens Johansen pludselig alt for tidlig døde.

Vi er mange, der vil komme til at savne Mogens for hans hjælpsomhed, kvikke bemærkninger, og altid gode humør. Bad man ham om en hjælpende hånd, var han altid klar, om det så var lidt taxa-kørsel, eller som flyttemand. Han byggede huse, spillede musik og var der noget han brændte for, så gjorde han det bare.

Vores venskab startede det år, da Mogens byggede hus på Labrivej. Vi hjalp hinanden med at anlægge have, vi byggede redskabshus, og lavede utrolig mange ting sammen. En dag besluttede vi os for at motionere, og så blev der købt løbeudstyr i lange baner. For som Mogens sagde: "Udstyr går vi ikke ned på". Når Mogens fik en ide, blev det fulgt 100 procent til dørs.

Vi fik gennem de næste par år rigtig mange oplevelser med vores løb, men Mogens blev skadet, og vores løbeture blev erstattet med sejlture, som vi nød og stadig savner. Hans store passion de sidste par år var cykling, hvor han deltog i et cykelløb til Paris, men også herhjemme nød han en god cykeltur, og helst med mange højdemeter, så vi andre ikke kunne følge med. Mogens vi vil komme til at savne dig på vores cykelture, ture i biffen, til muntre sammenkomster, gode samtaler, og positive indstillinger til tingene.

Vores tanker går til Jette, Simone og Mathilde.

Ære været Mogens´ minde.

Finn Hausnap og Niels-Jørgen Nielsen.

"Mogens Muggi Spillemand vi savner dig, og glemmer dig aldrig"

Mindeord: Mogens Johansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce