34-årige Didde er blevet medejer af Vorbasse Lægehus

Didde Juul betegner sig selv som generalist og vil gerne kunne og se lidt af det hele indenfor lægefaget.Hun har dog en særlig interesse for kvindesygdomme og hele livsforløbet fra fødsel til død. Foto: Søren Gylling

34-årige Didde er blevet medejer af Vorbasse Lægehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

34-årige Didde Juul er ny medejer af Vorbasse Lægehus, og hun trives rigtig godt med, at der er tale om en gammeldags landpraksis.

Vorbasse: Læge Didde Juul blev fra årsskiftet ny medejer af Vorbasse Lægehus. Samtidig går hun på barsel med sit andet barn.

- Det passer slet ikke sammen, men sådan faldt det altså ud - ikke mindst på grund af min alder, siger 34-årige Didde Juul, der vender tilbage til Vorbasse Lægehus først i det nye år. Hun har dog allerede været en del af huset i to år, og hun er glad for arbejdet i en "gammeldags landpraksis".

- Her er en anden sammensætning af beboere end i de større byer, og jeg kan godt lide en bred vifte af patienter. Jeg tror, at lægerne på landet får lov til at se på mere end lægerne i byen, fordi der ikke er så langt i byerne til en skadesklinik, og jeg kan godt lide at komme rundt om lidt af det hele, og man kommer til at holde af det hele, siger Didde Juul, der valgte Vorbasse, fordi hun gerne ville have kollegaer, og fordi Vorbasse lå godt i forhold til hendes egen bopæl i Vamdrup, hvor hun bor med sin familie.

Didde Juul
Didde Juul bor i Vamdrup med sin mand, sin søn på tre år og en lille ny, der ankommer i maj.Interesserne går på hus og have og en pigeklub, der er udsprunget af Round Table-konceptet.

De øvrige ejere af Vorbasse Lægehus er Marianne Thorup, Claus Jacobsen og Jens Søndergaard Jensen.

Lægehuset har åbent for patienttilgang, og der er ansat en barselsvikar for Didde Juul.
Didde Juul er ny medejer af Vorbasse Lægehus. Hun har valgt at blive læge på landet, fordi hun godt kan lide mentaliteten. Foto: Søren Gylling
Didde Juul er ny medejer af Vorbasse Lægehus. Hun har valgt at blive læge på landet, fordi hun godt kan lide mentaliteten. Foto: Søren Gylling
Foto: Foto: Søren Gylling

Vil kende patienterne

- Vi har en god sparring og et godt sammenhold i lægehuset, og det giver en fleksibilitet og nogle praktiske forhold, der gør det til et sted, jeg gerne vil arbejde, forklarer Didde Juul, der i Vorbasse føler, at hun kan lære patienterne og familierne at kende over tid.

- Det er en styrke i praksis. Her kan man danne sig et helhedsindtryk. På et sygehus er folk rykket ud af den dagligdag, de befinder sig i normalt, og det kan give et andet billede, siger Didde Juul, der som småbørnsmor erkender, at lægearbejdet kan være ret intenst.

- Det er rart at være flere i huset. Det giver en fleksibilitet i forhold til familielivet, konstaterer hun, hvis mand er konsulent i IT-branchen og også arbejder meget.

Didde Juul kom til Vorbasse første gang i 2010 under sin uddannelse, som hun færdiggjorde i 2015. Fremadrettet kan hun se Vorbasse Lægehus udvikle sig i en positiv retning.

- Der kommer helt sikkert til at ske mange ting over tid, men lige nu er vi dér, hvor vi er. Helt privat med meget små børn tror jeg, man skal passe på ikke at gabe over alt for meget på én gang, siger Didde Juul.

Didde Juul ser frem til barsel med sit andet barn - og vender derefter tilbage til Vorbasse Lægehus som læge.  Foto: Søren Gylling
Didde Juul ser frem til barsel med sit andet barn - og vender derefter tilbage til Vorbasse Lægehus som læge. Foto: Søren Gylling
Foto: Foto: Søren Gylling

34-årige Didde er blevet medejer af Vorbasse Lægehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce