26-årige Nadja er en mønsterbryder

Nadja Lydia Olesen på 26 er enlig mor til to børn på 3 og 5 år og elev hos Jysk. Den 31. juli er hun færdig med sin uddannelse og håber på at kunne blive hos Jysk. Foto: Martin Ravn

26-årige Nadja er en mønsterbryder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 31. juli er 26-årige Nadja Lydia Olesen uddannet salgsassistent hos Jysk i Grindsted. Dermed er hun mønsterbryder i forhold til sine forældre.

Hejnsvig: I hjemmet hos 26-årige Nadja Lydia Olesen og hendes to børn i Hejnsvig oser det af hjemlig hygge.

I et hjørne i spisestuen står en ordentlig stak spil, og et af disse er Ludo, som Nadja Lydia Olesen er i gang med at spille med Mathias på fem år og Michela på tre år ved spisebordet. Og Mathias, der spiller med de røde brikker, får først alle sine brikker hjem. Han bruger godt nok nogle lidt alternative regler, men det er lige meget. Hovedsagen er, at børnene hygger sig, og det gør de i denne uge, hvor mor har ferie, og så holder børnene også ferie. For Nadja Lydia Olesen prioriterer sine børn højere end alt andet - og det kan børnene mærke.

Efter ludospillet går ungerne i gang med puslespil og huskespil, mens mor på skift hjælper dem.

- Vi går rigtig meget op i spil. Det er en god måde at være sammen på, siger Nadja Lydia Olesen.

Da jeg flyttede hertil var jeg på kontanthjælp og det var slet ikke mig.
Nadja Lydia Olesen.
Blå Bog
Nadja Lydia Olesen er 26 år og født i Grindsted, men opvokset hos sin far på Lemvig-kanten.Hun bor i dag på Møllevangen i Hejnsvig med børnene, Mathias på fem år og Michela på tre år.

Nadja er elev hos Jysk i Grindsted. Hun er færdiguddannet den 31. juli i år.
Nadja Lydia Olesen er enlig mor til to børn på 3 og 5 år. Hun er elev hos Jysk og har svært ved at få det hele til at hænge sammen. Foto: Martin Ravn
Nadja Lydia Olesen er enlig mor til to børn på 3 og 5 år. Hun er elev hos Jysk og har svært ved at få det hele til at hænge sammen. Foto: Martin Ravn
Foto: Foto: Martin Ravn

Væk fra kontanthjælp

For år tilbage lå det ellers ikke i kortene, at den enlige mor til to skulle få sig en uddannelse.

- Da jeg flyttede hertil var jeg på kontanthjælp, og det var slet ikke mig. Jeg kom så i praktik hos Jysk, som jeg altid har været ret vild med, da jeg godt kan lide deres værdier, fortæller Nadja Lydia Olesen.

Hun gjorde et så godt indtryk hos Jysk i Grindsted, at hun blev tilbudt en elevplads, og den 31. juli kan hun skrive salgsassistent på sit visitkort.

- Selv om jeg har været alene med børnene, har vi klaret det rigtig fint. Jeg er en mønsterbryder i forhold til mine forældre, der ikke har nogen uddannelser, siger Nadja Lydia Olesen.

Den unge mor er glad for at være i Jysk.

- Vi er som en familie, og kan vi hjælpe hinanden, så gør vi det, og det er rigtig dejligt. Jeg har aldrig haft et arbejde, hvor vi har været så tætte, siger hun.

Hun ved endnu ikke helt hvad hun skal, når hun er færdig med sin uddannelse hos Jysk, men hun vil gerne blive indenfor butik - på trods af arbejdstiderne.

- Min chef har lovet at gøre alt for at finde noget til mig hos Jysk, siger Nadja Lydia Olesen.

26-årige Nadja er en mønsterbryder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce