Her er Aabenraas dejligste mor

Aabenraas dejligste mor, Gitte Bollerup, begyndte forkælelsesdagen hos Karger Beauty, hvor hun fik ordnet negle. Gitte nød dagen, som kaldte den ultimative luksus.Foto: Mette Christine Schulz

Her er Aabenraas dejligste mor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gitte Bollerup fik en stor kærlighedsgave af sine to døtre, da hun i sidste uge blev kåret til Aabenraas dejligste mor. Indstillingen gav vinderen tårer i øjene.

Aabenraa: - Hvem er du?

Gitte Bollerup kunne ikke helt forstå, hvorfor Tina Karger fra Karger Beauty onsdag aften stod uden for hendes dør med en buket blomster og sagde tillykke med, at du er Aabenraas dejligste mor.

- Min datter havde sagt, at jeg skulle tage fri torsdag, så jeg troede, at hun kom hjem, og vi skulle shoppe og hygge os. Jeg havde intet hørt om den konkurrence, så jeg blev helt rundt på gulvet, smiler Gitte Bollerup.

Torsdag morgen var hun dog klar til den helt store forkælelsestur rundt i flere af Aabenraas butikker. Præmien havde en samlet værdi af 10.000 kroner, og Gitte fik både ordnet negle, ansigt og hår, nyt tøj, nye sko, nye solbriller samt lagt makeup, inden dagen sluttede med en middag.

- Jeg er ikke god til at forkæle mig selv, så det er jo vild luksus. Det bliver en rigtig god dag.

Konkurrencen
  • Det er Karger Beauty, som i samarbejde med Nyt Syn, Ramsherred 18, Fru Geest, Cornett Sko og House of Fashion har valgt at kåre "Aabenraas dejligste mor."
  • 56 kandidater blev indstillet, og afstemningen skete på Facebook.
  • Gitte Bollerup blev nummer to i afstemningen, men da nummer 1 ikke kunne få fri fra arbejde om torsdagen, blev Gitte kåret til vinder.
  • Det er tredje gang, eventen kører.
  • Præmien bestod af en dag, hvor Gitte Bollerup i 12 timer blev forkælet i Aabenraas butikker med manicure, pedicure og ansigtsbehandling, nyt hår, nyt tøj, nye sko og nye solbriller for til sidst at spise middag. Præmien havde en værdi af 10.000 kroner.

Hun er vores klippe

Det var Gitte Bollerups datter Fie, som havde indstillet sin mor til titlen som Aabenraas dejligste mor med blandt andet disse ord:

- Vi vil prøve at beskrive hendes varme smil, hendes omsorg og omtanke og om det kæmpe hjerte hun bærer rundt på, der gør, at hun aldrig sætter sig selv først. Mine forældre blev skilt, da jeg var 15 år og travlt optaget af at være teenager med alt, hvad det indebærer. Ét hjem blev til to, og mange ting skulle opleves "for første gang," indtil vi fandt en måde at gøre tingene på, der gav nogenlunde mening. Men mor var stadig mor. Sådan en mor, der kan få mig til at sprutte af grin ved blot af åbne munden. Den mor, der skar rugbrødsmadder i madpakken ud i hjerter, fordi hun vidste det ville få mig til at smile. Den mor, der fylder køleskabet op med alle dine yndlings ting, når du kommer hjem på weekend. Den mor, der elsker dine veninder lige så meget som du selv og altid deler krammere ud når hun møder dem. Den mor, der altid stræber efter at være den bedste udgave af sig selv. Den mor, jeg ikke kunne forestille mig at være foruden, skrev datteren blandt andet i indstillingen.

Kærlighed i dybeste forstand

54-årige Gitte blev meget rørt, da hun hørte datterens indstilling, for de to døtre har igennem mange år været hendes førsteprioritet, og hun har derfor ofte tilsidesat sig selv for dem.

- Den indstilling betyder meget, for det er jo kærlighed i dybeste forstand. Jeg fik tårer i øjnene over, at de ville så meget for mig. Vi har været igennem en hård skilsmisse i familien, og jeg har altid været der for pigerne og altid sat mine egne behov til side for dem. At de kan se det og nu siger "nu er det dig, det drejer sig om". Det er jo fantastisk, smiler Gitte Bollerup.

Egentlig var det Gittes datter, som skulle have været med sin mor ud og spise torsdag aften som afslutning på den store forkælelsesdag, men eksamenslæsning gjorde, at det i stedet blev Gittes kæreste, som fik lov til at komme med.

- Vi kommer til at afslutte dagen på en romantisk måde, inden jeg kan drage toptunet afsted til Paris på lørdag. Som min chef sagde, da jeg bad om fri: "Hvis du ikke kommer tilbage og ligner en på 25 år, så bliver jeg skuffet," griner Gitte Bollerup.

Her er Aabenraas dejligste mor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce