X Factor-deltageren fik barn med dommer

Den britiske sanger Liam Payne fylder 25 år den 29. august. Foto: Angela Weiss/Ritzau Scanpix

X Factor-deltageren fik barn med dommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På trods af sin unge alder har den tidligere X Factor-deltager og One Direction-stjerne turneret Jorden rundt. Tidligere på året blev han også far til en søn.

København. Med en frisure, der kunne gøre Justin Bieber stolt, og Frank Sinatras "Fly Me to the Moon" stod den dengang 14-årige Liam Payne foran dommerpanelet ved det britiske "X Factor" i 2008.

Onsdag den 29. august fylder han 25 år. Hverken håret eller stemmen sikrede den unge dreng fra den engelske by Wolverhampton en plads i sangkonkurrencen, men endnu et forsøg to år senere skulle blive lykkens gang. Payne blev en del af den verdensberømte drengegruppe One Direction, der i flere år smeltede pigehjerter i hele verden. Han var med til at skrive flere af deres sange. Gruppens medlemmer valgte dog at tage en pause i 2015, så de kunne fokusere på egne karrierer. Payne fortsatte efterfølgende med at producere musik, og han har blandt andet udgivet sangene "Familiar" med J Balvin, "Strip That Down", hvor også Quavo er med, og "For You" med Rita Ora.

Cheryl Cole

I 2016 offentliggjorde Payne og den ti år ældre britiske sangerinde Cheryl Cole, at de var i et forhold, og i marts 2017 fødte sangerinden deres søn. Forholdet til Cole har været meget omtalt, da hun også var en af dommerne ved begge af Paynes auditions i "X Factor". Parret annoncerede dog tidligere i år, at de var gået hver til sit. Grundet bruddet med sangerinden aflyste Payne den planlagte udgivelse af sit debutalbum den 14. september, og i stedet udgav han forleden sin første solo-EP, "First Time". /ritzau/

X Factor-deltageren fik barn med dommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce