Trine er Jonas Knudsens flotteste scoring

Her slapper Jonas og Trine af i et dejligt naturområde inden lørdagens bryllup i Engbjerg Kirke. Foto: Per Benny Paulsen.

Trine er Jonas Knudsens flotteste scoring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Engbjerg Kirke ved Lemvig og herregården Nørre Vosborg ved Vemb danner lørdag ramme om brylluppet mellem den tidligere Esbjerg-spiller Jonas Knudsen og Trine Bruun Jensen fra Harboøre.

ESBJERG: Lørdag den 20. maj siger den tidligere EfB-spiller Jonas Knudsen og Trine Bruun Jensen ja til hinanden, når de bliver viet i Engbjerg Kirke i nærheden af Lemvig.

Som fodboldspiller har Jonas Knudsen lavet nogle mål, men hans kommende hustru er absolut hans flotteste scoring. Jonas friede til Trine juleaften i parrets lejlighed i Ipswich, efter at have spurgt om lov hos svigerfaderen først, hvorefter han gik på knæ og fik et positivt svar fra Trine. Derfor blev denne juleaften ekstra højtidelig og dejlig for det unge par og deres familier. Det er provst Kræn Christensen fra Hjerting, som skal foretage vielsen.- Kræn er en rigtig god bekendt af min familie og har altid betydet meget for os. Det var i øvrigt også Kræn, som opfordrede min far til at søge stilingen som kordegn ved Hjerting Kirke, efter at min far havde drevet en kiosk i Hjerting Bycenter i 23 år, fortæller Jonas Knudsen.

Dejlig lejlighed
Trine og Jonas bor i en dejlig lejlighed på 5. sal med en vidunderlig udsigt ned over lystbådehavnen i Ipswich. De er begge udprægede familiemennesker og har ofte besøg af familie, venner og bekendte fra Danmark.
24-årige Jonas med sin et år ældre Trine i det fritidshus, de har købt i Esbjerg-området. Foto: Per Benny Paulsen
24-årige Jonas med sin et år ældre Trine i det fritidshus, de har købt i Esbjerg-området. Foto: Per Benny Paulsen

Der kommer knap 100 gæster

Når vielsen er forbi, samles de knap 100 gæster til fest på den smukke herregård Nørre Vosborg ved Vemb, således at bryllupsfesten kommer til at foregå i romantiske rammer.

Med til festen er blandt andre Jonas Knudsens bedste ven, anføreren på EfB's danmarksseriehold, Rasmus Copsø, Kristian Skov, Mads Jensen og Jakob Riber, som også spiller på samme hold som Rasmus Copsø, samt den tidligere 1. holdsspiller i EfB, Jesper Rasmussen. Blandt de øvrige gæster kan vi nævne den tidligere fodboldleder i Hjerting IF, Hasse Alsing, og den tidligere EfB'er, Mikkel Vestergaard, som nu spiller for Viborg. Mikkel og Jonas har været kammerater i mange år.

Jonas Knudsen er født i 1992, hvor Danmark i øvrigt blev Europamester ved at besejre Tyskland i finalen med 2-0 i Göteborg. I ungdomstiden spillede han for Hjerting IF og EfB og debuterede på EfB's 1. hold den 28. marts i en alder af 17 år og 193 dage. Det gjorde ham samtidig til den yngste debutant nogensinde for den vestjyske klub. I perioden fra 2010-15 nåede Jonas 105 kampe for EfB, inden han blev solgt til den engelske Championshipklub Ipwich. Både i EfB og Ipswich spillede/spiller han primært pladsen som venstre back, men bruges også engang imellem centralt i forsvaret.

Jonas Knudsen har også spillet seks kampe på U18 landsholdet, ni kampe på U19, tre på U20 og 17 kampe for U 21. Han var en del af den danske trup ved EM for U21 i Prag og har foreløbig spillet to A-landskampe. Hans debut skete i en venskabskamp den 28. maj mod Sverige i Parken, hvor danskerne vandt med 1-0. Jonas Knudsen kom på banen i det 53. minut som afløser for Jakob Ahlmann.Jonas Knudsen er født i Hjerting, hvor forældrene, Susanne og Tommy Knudsen bor på Styrmandsvænget 50. Susanne og datteren, den 27-årige Stine, arbejder begge på Sydvestjysk Sygehus, mens Jonas også har en lillesøster, nemlig den 19-årige Mette, som er en del af Team Esbjergs trup.

Trine er sygeplejerske

3Trine Bruun Jensen er født i Lemvig og opvokset i Harboøre, hvor hun har spillet fodbold. Hendes forældre, Karen Holm Jensen og Elo Bruun Jensen, bor i Harboøre, og efter giftemålet kommer Jonas til at hedde Jonas Bruun Knudsen (han sletter Hjort som mellemnavn), mens Trine sletter Jensen og kommer til at hedde Trine Bruun Knudsen. Trine har en storebror, den 29-årige Steffan, som er it- og elektroniktekniker på Universitetshospitalet i Aarhus.Trine og Jonas lærte hinanden at kende for otte år siden i Alicante, hvor både Tommy og Susanne samt Trines forældre har en lejlighed. Trine er udlært sygeplejerske og har efter nogle krævende test i England fået autorisation til at være sygeplejerske i England.- Jeg har ikke noget fast job endnu, men udsigterne er lyse, fordi jeg har fået en fod inden for på et sygehus i Ipswich, fortæller Trine.Pudsigt nok kommer Jonas Knudsens tidligere klub, EfB, til at kæmpe om at undgå nedrykning, mens aftenfesten foregår på Nørre Vosborg.

Trine er Jonas Knudsens flotteste scoring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce