S-bestyrelse peger på ny folketingskandidat: Politisk debattør og chefredaktør har meldt sig klar

Det er chefredaktøren på den socialdemokratisk orienterede netavis, Pio, og debattør, Jens Jonatan Steen, der er den indstillede kandidat til posten som folketingskandidat i Fredericia. Det er bestyrelsen, der har indstillet ham, og hvis der på den ekstraordinære generalforsamling 3. november gives grønt lys til københavnerens kandidatur, er det hans ansigt, der printes på plakaterne. Pressefoto/Jens Jonatan Steen

S-bestyrelse peger på ny folketingskandidat: Politisk debattør og chefredaktør har meldt sig klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag blev det offentliggjort, hvem bestyrelsen i den socialdemokratiske partiforening i Fredericia har peget på som kredsens nye folketingskandidat.

Fredericia: Det er kun få dage siden, at den fredericianske John Nyborg (S) meldte ud, at han alligevel ikke ønskede at gå efter en plads på Christiansborg, når der til næste år er folketingsvalg.

Derfor måtte den lokale socialdemokratiske partiforening indstille kikkerten og finde en ny førstemand. Han er nu fundet.

- Det er med store ærefrygt, at jeg har meldt mig på banen som kandidat til at repræsentere Fredericia. Det er fantastisk by i vækst og udvikling, som fortjener et mandat på Christiansborg, lyder det fra Jens Jonatan Steen i en pressemeddelelse.

- At vi har fået mulighed for tiltrække en kandidat, der står ved sine meningers mod, er villig til at udfordre de etablerede magthavere, og ved hvad der kræves for at sætte dagsordenen, er altafgørende for os. Jens Jonatan har i årevis vist sig som en debattør, der altid står på arbejdernes side og altid kæmper deres sag. Vi får en stærk stemme, der kan og vil kæmpe for Fredericia.
Karsten Cordtz, bestyrelsesformand i den socialdemokratiske partiforening i Fredericia

Kender scenen

Jens Jonatan Steen på 37 år og bosiddende i København er manden, bestyrelsen indstiller som kredsens folketingskandidat. Det er på den ekstraordinære generalforsamling den 3. november, at det endeligt bliver besluttet, hvem der skal hænge på plakaten. Det kræver dog i sig selv 25 stillere, der bakker kandidaturet op, hvis en anden kandidat skulle ende med at melde sig, inden fristen udløber på lørdag.

- Jeg stiller op, fordi jeg er overbevist om, at jeg kan trække mandatet til Fredericia, og fordi jeg ved, hvad der skal til for at omsætte mandatet til indflydelse, siger den måske nye folketingskandidat.

Jens Jonatan Steen er chefredaktør på den socialdemokratisk-orienterede netavis Pio, og der er ingen tvivl om, at Jens Jonatan Steen kender til den politiske scene, og det er noget, han vil gøre brug af.

- Jeg kender systemerne indgående og har set, hvordan djøf-isering, Finansministeriet og centralisering ødelægger dansk politik. Beslutninger bliver truffet henover hovedet på de mennesker, som de handler om. Det vil jeg være med til at ændre, siger Jens Jonatan Steen.

Privat har han en 4-årig søn, er bosiddende i København og opvokset i Sejling uden for Silkeborg.

Enstemmig bestyrelse

Jens Jonatan Steen var i 2008 med til at stifte tænketanken Cevea, hvor han var direktør frem til 2011. Herefter blev han analysechef, men stoppede i 2015, hvor han i marts blev chefredaktør for Pio.

Derudover er han medejer af kommunikationsvirksomheden, Råt & Usødet. I godt 20 år har kandidaten været politisk aktiv i Socialdemokratiet og har uddannelse, beskæftigelse og ulighed som mærkesager.

Indstillingen af Jens Jonatan Steen er sket af en enstemmig bestyrelse.

S-bestyrelse peger på ny folketingskandidat: Politisk debattør og chefredaktør har meldt sig klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce