Præstepar venter sig i det nye år

Trine og Søren Lydeking Pedersen, da de viste den nyrenoverede præstegård frem i marts. Arkivfoto: Martin Ravn

Præstepar venter sig i det nye år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I december sidste år blev præsterne fra Ansager/Skovlund og Agerbæk/Vester Starup gift, næste år bliver familien større.

Ansager/Skovlund/Agerbæk: I marts flyttede de to præster Trine Lydeking Pedersen (35) og Søren Lydeking Pedersen (34) ind i deres fælles hjem - den nyrenoverede præstegård i Ansager. Til marts 2019 ventes en ny beboer til præstegården, for parret venter deres første fælles barn.

- Det er en glæde, at vi kan få et barn, og vi glæder os over, at familien bliver lidt større, siger Trine Lydeking Pedersen, der er præst i Ansager og Skovlund sogne.

Der er allerede børn i hjemmet, for Søren Lydeking Pedersen, der er præst i Agerbæk og Vester Starup Sogne, har to drenge, som bor ved dem hver anden uge.

- De glæder sig også til at være storebrødre, fortæller Trine Lydeking Pedersen, som går på barsel den 20. januar.

I hendes fravær kommer der en barselsvikar, hvem er endnu ikke afgjort, da ansøgningsfristen udløber den 17. december, men præsten er så småt ved at gøre det klar, hun kan.

- Jeg har lavet en mappe med ting, der skal overtages, det er alle de ting, der er planlagt til næste år, som jeg ikke kan tage mig af, som dåb, vielser og konfirmander, siger hun, der ser frem til juletiden:

- Jeg glæder mig til julen, det er en travl og sjov tid at være præst.

Lydeking Pedersen
Søren Lydeking Pedersen, 34 år, præst i Vesterstarup og Agerbæk sogne siden januar 2014.Trine Lydeking Pedersen, 35 år, præst i Skovlund og Ansager sogne siden oktober 2015.

Parret blev gift den 22. december 2017.

Præstepar venter sig i det nye år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce