Jesper Lange går ind i motorsporten

Racerkører Kevin Rossel (tv) får hjælp af fodboldspilleren Jesper Lange. PR foto

Jesper Lange går ind i motorsporten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Racerkører Kevin Rossel tilknytter fodboldspiller Jesper Lange til et team, der går efter en topplacering i Super GT-klassen.

Fart: Til denne sæson er racerkører Kevin Rossel skiftet til Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl med John Nielsen som teamchef, og oprustningen fortsætter i jagten på succes på asfalten. Kevin Rossel tilknytter nemlig fodboldspilleren Jesper Lange som ansvarlig for salg og netværk. Kendskabet til elitesport og eksponering har været afgørende faktorer, men det er ikke den eneste grund til, at der er store forventninger til samarbejdet. - Jeg er ved at tage det næste trin i min karriere, og det er i alle aspekter, at vi skal hæve niveauet. Derfor vil vi bygge på teamet, så vi kan fortsætte udviklingen, og vi kan bare se, at tingene passer godt sammen med Jesper. Han ved selv, hvad det kræver for at være med på topplan i sport, og det er fedt at arbejde sammen med en mand, der har været igennem de samme ting. Vi er to sportsfolk, der kan relatere til hinanden, og så har vi bare en god kemi, hvilket selvfølgelig også er vigtigt, konstaterer Kevin Rossel i en pressemeddelelse.

2. division

Jesper Lange er gået til sin nye opgave med den angrebsiver, der kendetegner ham fra grønsværen, og han har taget motorsporten til sig med det samme. - Kevin er skarp både på og udenfor banen, og han har de samme værdier, som jeg har. Det er vigtigt i en verden, hvor du lever af og med dine samarbejdspartnere, og for mig er det sindssygt vigtigt, at jeg kan stå inde for ham. Jeg kan se meget af mig selv i ham, fordi han er der, fordi han elsker at køre, og han indeholder meget mere end bare det at køre for at leve af det. Jeg håber, at jeg med min erfaring fra sportens verden kan skabe interesse for både sporten og personen, lyder det fra Jesper Lange, der sideløbende også er tilknyttet Middelfart Boldklub i 2. division.

Jesper Lange går ind i motorsporten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce