Innovativ 40-års jubilar hos Rambøll

Kai Olsen har været ansat 40 år hos Rambøll. Foto: Rambøll

Innovativ 40-års jubilar hos Rambøll

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han var den første, der så mulighederne i at udnytte Rambølls ekspertise i offshoreplatforme til fundamenter for havmøller. Kai Olsen har gennem hele sin karriere været et stærkt kort i nytænkende teknisk design.

Kai Olsen, Manager Business Development hos Rambøll, har mandag 3. september 40 år jubilæum hos virksomheden.

Kai Olsen har en imponerende lang erfaring med offshore design; han er højt respekteret for hans tekniske innovative evner og har været involveret i design af adskillige offshore faciliteter i den danske del af Nordsøen.

Kai Olsen blev hurtigt efter sin ansættelse involveret i den nye afdeling for offshore konstruktioner og var her med til at skabe fundamentet for Rambølls olie-gas aktiviteter. I 1985 blev han udnævnt til leder af afdelingen og udviklede den til at designe platforme for især Mærsk Olie og Gas, men også for norske selskaber.

Hos Rambøll betragter man Kai Olsens faglige engagement som medvirkende til, at Rambøll i dag er på verdenskortet indenfor offshore konstruktioner.

Gennem årene har Kai Olsen flere gange påtaget sig opgaver med at åbne Rambøll-kontorer i både Qatar og London. I den forbindelse var han udstationeret i Doha i 1995-1996 og i London 2009-2010.

Kai Olsen var den første, der så mulighederne i at udnytte Rambølls viden om offshoreplatforme til at designe fundamenter til de mange havvindmølleparker, og han var i en årrække afdelingsleder for henholdsvis en vindmølleafdeling og en olie-gasafdeling.

Sideløbende har Kai Olsen været formand for bestyrelsen af Offshore Center Danmark, formand for Dansk Offshore Industri, og han har gennem 20 år været formand for det danske normarbejde samt det internationale ISO standardiseringssamarbejde under TC67/SC7.

Innovativ 40-års jubilar hos Rambøll

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce