Fire nye akutsygeplejersker hyldet

De fire nye akutsygeplejersker er fra venstre Heidi Knudsen (OUH), Dorthe Johanning (Sygehus Sønderjylland), Line Lauritsen (OUH) og Dorthe Weber (Odense Kommune). PR foto

Fire nye akutsygeplejersker hyldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire akutsygeplejersker er netop blevet færdige med deres uddannelse. De fik deres eksamenspapirer på en konference i Lærings- og forskningshuset på Sygehus Sønderjylland.

Fagligt: Når patienter kommer akut på sygehuset er det vigtigt, at sygeplejerskerne har stærke faglige kompetencer. Derfor satser Region Syddanmark hårdt på at uddanne sygeplejersker på den nye akutsygeplejeuddannelse.

Så regionrådsformand Stephanie Lose (V) var med, da fire sygeplejersker fik eksamenspapir og retten til at kalde sig akutsygeplejersker.

- Vi kan se, at det er vigtigt med akutsygeplejersker både på sygehusene og i kommunerne, og derfor har vi afsat ekstra midler, så vi kan øge kapaciteten med 40 ekstra akutsygeplejersker om året, siger Stephanie Lose i en pressemeddelelse.

- I er ofte den første kontakt med patienterne, og det er en vigtig post. Til lykke med jeres nye uddannelse, jeg er glad for, at jeg kan fejre dagen med jer, roste regionsrådsformanden.

Modulopbygget

Uddannelsen i akutsygepleje er tiltænkt allerede uddannede sygeplejersker. Uddannelsen er modulopbygget med et basismodul i akutsygepleje samt fagmoduler. Uddannelsen afsluttes med et modul, hvor koordinering, samarbejde og kvalitetsudvikling er i fokus. Unikt for akutsygeplejerskeuddannelsen i Region Syddanmark er, at den er etableret og drevet i et samarbejde mellem Regionens akutsygehuse og UC Syd.

Fire nye akutsygeplejersker hyldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce